CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada negra el 13 de desembre contra la Borsa de Treball de l’ICS

Diumenge, 11 desembre, 2016

Dimarts 13 de desembre de 2016, Jornada Negra contra la Borsa de Treball de l'ICS

Concentracions als centres de treball i portar peces de roba negra

Totes, en major o menor grau, patim el pacte de borsa de treball: les estatutàries fixes en perdre la 9/90 (la prioritat en la promoció interna), i les suplents interines i temporals quan signen els nomenaments dels contractes que cada cop són més perversos.

Estem davant d'un sistema d'oferta de treball temporal i promoció opac i gens equitatiu d'un ens públic.

Des de l'existència d'aquesta borsa de treball, és casualitat que la major part de contractacions es facin mes a mes? Per què?

L'ICS va saber trobar uns foradets "legals" al pacte per evitar-lo i, d'aquesta manera, no seguir els criteris de borsa i poder contractar a qui vulgui (endolls de l'ICS, UGT i SATSE? No, que va!) Endol: clans familiars, rotllets, amiguets del partit o de l'Opus,...

També és una casualitat que la majoria de perfils beneficiïn a certes persones i no a d'altres. Sí, de fet, el govern en funcions del PP va igualar "perfil professional" al nivell d'endoll (és el cas dels ex-ministres Soria i Wert), i la "dedocràcia" també es present a l'ICS, això si, després ens demanen polivalència.

No oblidem a més, si sembla poc entrebanc, el criteri subjectiu de l'avaluació: un 20%, deu n'hi do! Aquest criteri és el preferit per deixar fora de l'ICS a aquelles companyes contestatàries i que no s'empassen qualsevol tasca o ordre fora del que té a evure amb la seva feina.

Per acabar-ho d'arrodonir, l'ICS i els seus còmplices, mantenen l'opacitat de la borsa al lliurar només dades estèrils a les Juntes de Personal, amb les que no es pot exercir el control de la selecció temporal d'un ens públic.

Amb tots aquests i d'altres tripijocs, assoleixen el principi general de la "seva" Borsa de Treball, que és seleccionar el "seu" millor candidat.

Aquest pacte i la seva "gestió" perpetua la precarietat laboral de les treballadores de l'ICS i el desmantellament de la sanitat pública, per la qual cosa, si UGT i SATSE no denuncien abans del 31 de desembre aquest pacte, en continuaran sent els únics responsables...

El 13 de desembre, mostra'ls la teva peça negra de roba.

FESANCAT-CGT
http://cgtfesancat.blogspot.com

426136834_196679.jpg

426005690_64997.jpg