CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada reivindicativa a Gràcia: capitalisme és crisi !

Diumenge, 10 maig, 2009

93712_gracia_en_crisi2.jpg

Emmarcada dins la campanya Capitalisme és Crisi, el comitè de Gràcia, ha organitzat una jornada reivindicativa que té per objectiu denunciar la precarietat i l'atur, i que començarà el diumenge 17 de maig a les 12:00 del matí.

Durant el matí hi haurà tres punts d'assessorament que ja funcionen a d'altres barris de la ciutat de Barcelona: com el Punt d'Assessorament Laboral de Sants, o el Punt d'Assessorament contra el Mobbing i els desnonaments, o l'Assemblea d'Aturats de Barcelona.

Diferents col·lectius de Gràcia, faran parada de material i es comptarà amb una representació teatral sobre la precarietat laboral i de vida a la qual està sotmesa gran part de la població.

Un altre taula, el "queixodrom" recollirà mitjançant gravacions curtes, les queixes i demandes de la gent que seran enviades en diferents formats als responsables sindicals i polítics de la ciutat de Barcelona. Estàs a l'atur? no pots pagar el lloguer del pis? o la hipoteca? tens tres contractes i no arribes a final de mes? estas treballant sense contracte? t'han acomiadat ? Vine a explicar el teu cas.

Els punts d'assessorament comptaran amb la presència de diferents advocats que podran assessorar-te.

Que la crisi la paguin els rics !

Prou precarietat laboral !

Plataforma Gràcia en Crisi