CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornada reivindicativa per la Sanitat Pública el 29 de gener a Tarragona

Dissabte, 26 gener, 2013

Aquest dimarts 29 de Gener, els companys i companyes de la secció sindical de CGT de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona juntament amb la Assemblea 15M-TGN i el sindicat Co.bas, amb el suport de la Plataforma en Defensa dels Drets Públics (PDDP), han organitzat una jornada reivindicativa per a defensar una sanitat pública, de tots, per a tots i de qualitat.

En aquest cas us convoquem per a defensar que el servei de hemodinàmica de l'Hospital Joan XXIII estigui obert les 24 hores del dia, com garantia per a donar una resposta ràpida a aquelles persones que sofreixen un infart sense que tinguin la necessitat de ser desplaçades a Barcelona si aquest es produïx a la nit.

D'aquesta forma pretenem que, amb conquestes com aquesta, el model sanitari s'acosti més al que nosaltres defensem, a una sanitat pública i de qualitat, en contra d'aquells que pretenen convertir la sanitat en una mercaderia.

Us animem a que us sumeu a nosaltres en aquesta jornada, ja que la sanitat pública és un dret de totes que ha costat molt aconseguir i només entre tots podrem evitar que ens ho robin.

De la mateixa manera, sol·licitem als Afiliats i especialment als Delegats que feu arribar aquesta convocatòria als vostres companys de treball, familiars, amics,... i els animeu a participar, per a això adjuntem un cartell perquè el col·loqueu en les vostres empreses.

Els horaris i actes de la jornada reivindicativa del dimarts 29 seran:

10:30h: ACTE DE PROTESTA A L'HOSPITAL JOAN XXIII.

11:00h: MARXA DES DE L'HOSPITAL JOAN XXIII FINS AL DEPARTAMENT DE SANITAT. Av M. Cristina (davant del Camp de Mart)

12:00h: LLIURAMENT AL DELEGAT DE SANITAT DE LES 6000 PETICIONS FETES PELS CIUTADANS DE TARRAGONA DEMANANT L'OBERTURA DEL SERVEI D'HEMODINÀMICA CARDIACA DE L'HOSPITAL JOAN XXIII DE TARRAGONA LES 24 HORES DEL DIA.

Us esperem.

Secretaria d'Acció Social de la F. I. de CGT Tarragona.

Attached documents