CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornades a Mollet del Vallès entre el 15 i el 24 de juliol pel 80è aniversari de la Revolució Social, 1936-2016

Divendres, 8 juliol, 2016

Actes a Mollet pel 80è aniversari de la Revolució Social

En aquest estiu es compleixen 80 anys de quan la nostra societat va dur a terme la transformació somiada durant dècades: la Revolució Social llibertària.

Des de la CGT organitzem la celebració d'aquest 80è aniversari de la Revolució Social, no només com una recuperació de la memòria històrica que tant necessitem com a societat, per entendre el moment actual i per percebre cap a on anem, sinó també per veure que els que tantes vegades ens tracten d'utòpics, somiadors de coses impossibles, estan equivocats, perquè seguim somiant i actuant per donar-ho volta tot, perquè aquest sistema capitalista acabi de caure i llavors construir i consolidar una societat llibertària, oberta, igualitària, una societat on la prioritat tornin a ser les persones i no el mercat, on les persones puguem desenvolupar-nos com a éssers lliures i solidaris i on la llibertat social sigui el paràmetre i mesura per a totes les relacions humanes.

Programa

- Divendres 15 de juliol, 18.30h. Presentació de l'exposició "La Revolució Social" amb l'historiador Jordi Viader i projecció del documental "Economia col·lectiva. L'última revolució a Europa" al Centre Cívic La Marineta.

- Dimarts 19 de juliol, 18h. Exposició Mujeres Libres i projecció del documental "Indomables. Una historia de Mujeres Libres", al Centre Cívic Can Borrell.

- Dijous 21 de juliol, 19h. Presentació de "La Anarquía funciona" amb l'autor del libre Peter Gelderloos, al Centre Cívic Can Pantiquet.

- Divendres 22 de juliol, miting a les 20h i concert a les 22h amb Muyayo Rif i Scandal, al Parc Can Mulà.

- Dissabte 23 de juliol, a les 18h. poesia amb Bio-lentos i a les 18.30h projecció del documental "Projekt A", al Centre Cívic La Marineta.

- Diumenge 24 de juliol, 10h Ruta Llibertària amb sortida al local de la CGT, Francesc Macià 51, Mollet.

CGT Vallès Oriental
http://cgtbarcelona.org/cgtvallesoriental/
https://www.facebook.com/CGT-Vall%C3%A8s-Oriental-173496139396704/
https://twitter.com/cgtvallesorient

Actes a Mollet 80è aniversari Revolució Social

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció