CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornades de reflexió col·lectiva el 19-N a Tarragona i Reus

Dijous, 17 novembre, 2011

19N Tarragona

- Tarragona

Jornada de reflexió col·lectiva

Des de l’assemblea del 15M a Tarragona ens conviden a reflexionar públicament respecte a les properes eleccions el 19N a la plaça de la Font. Davant la situació de crisi i les retallades socials i laborals que imposen els grups parlamentaris que aquests dies demanen el vot, diuen prou i reclamen una altra forma per gestionar la situació que estem patint dia a dia. Per això han organitzat una jornada de reflexió carregada d’activitats a la plaça: debats, jocs per la canalla, dinar popular i concert.

La jornada començarà a les 11h amb dues activitats; jocs per la canalla i un debat sobre diferents sistemes polítics, on intervindran quatre ponents que exposaran breument quatre models polítics diferents, per donar pas a micro obert. A les 13h començaran diversos tallers a la plaça, com el de pancartes o artesania. Per dinar hi haurà paella. A les 17h està previst una xerrada sobre les retallades i la crisi, i a les 20h concert amb el cantautor Cristóbal.

- Reus

Passem de la indignació a la reflexió!

El dissabte 19 de novembre, de les 11 del matí a la 1 del migdia, l’Assemblea Popular de Reus organitza un parell de xerrades-col·loqui, que tindran lloc a l’Antic Arxiu Municipal (plaça del Castell s/n).

* “Lluites i moviments socials” a càrrec de l’historiador Marc Suanes, autor del llibre “Plantant cara al sistema, sembrant les llavors del canvi. Els moviments socials al Tarragonès (1975-2010)”.

* “La llei electoral, Llei d’Hondt, com compta el teu vot?” a càrrec d’Aitana De la Varga, doctora en dret i professora de dret administratiu a la URV.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció