CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornades Formatives: “Una realitat de lluita i compromís contra la crisi del capital”

Dijous, 11 setembre, 2008

Lloc: Sala de Juntes de la Casa del Reloj, Paseo de la Chopera, 10 (metro Legazpi -L3,L6-)

Des de l'Àrea de Formació del Secretariat Permanent del Comitè confederal de la CGT, s'organitzen aquestes Jornades amb uns clars objectius: debatre com ha d'afrontar la CGT la situació de crisi globalitzada, i obrir aquest debat a organitzacions i/o col·lectius que ens puguin acompanyar en aquesta lluita.


Objectius:

· Posar en INTERÈS IMMEDIAT la responsabilitat de donar una resposta a l'actual situació de “crisi” i les seves repercussions, tant immediates com a llarg termini.

· Posar sobre la taula la CAMPANYA DE TARDOR DE CGT enfront de la crisi que culminaria, de moment, en una gran mobilització a Madrid el 3 de Desembre, amb l'horitzó posat en altres mobilitzacions per a la primavera de 2009 i/o una possible vaga general.

· Obrir el nostre debat a QUI poden ser els nostres principals aliats en l'intent (moviments socials).

Programa:

- Divendres 26

18,00-18,30h Presentació de les Jornades a Càrrec de Teresa Bote (CGT Madrid- Castilla-la Mancha) i Jacinto Ceacero (Secretari General de la CGT)

18,30-21,00h De quina crisi parlem? I qui la pagarà.

Presenta Helena Herrera. Intervindran: Carlos Taibo (Porfesor UAM), Ramón F. Durán (Ecologistas en Acción), Rafael Cid (Periodista i Escriptor) i Carlos Prieto (Universidad Nómada)

- Dissabte 27

10,00-12.00h Crisi Financera. Del ’boom’ al ’bluff’, sempre paguem els mateixos.

Presenta Antonio Pérez. Intervenen: Francisco Ferrer (Col·lectiu Taifa), Javier Izquierdo (Fesibac CGT); un/a representant de la FRAM i un/a representant de la Plataforma en Defensa de los Servicios Públicos de Madrid .

12,15-14,30h Crisi de Drets. L'evidència del fracàs del model social capitalista.

Presenta Rafael Fenoy. Intervenen: Rut López (Baladre), una representant de la Eskalera Karakola, Luís Romón (Federació Adm. Pública CGT) i Rebeca Moreno (membre Asamblea contra el Plan Bolonia)

16,00-18,00h Crisi Laboral. La intensificació de l'explotació en una economia globalitzada.

Presenta Bruno Valtueña. Intervenen: Un membre de la Red Estatal por los Derechos de los/as Inmigrantes (REDI), David Muñoz (Baladre) i Carlos Pereda (Col·lectiu IOÉ)

18,15-20,30h Crisi de Respostes. La necessitat de preparar la mobilització.

Presenta Irene de la Cuerda. Intervenen: José Aranda (Fed. Transports i Comunicacions CGT), Luis González (Ecologistas en Acción), Pablo Carmona (ODS Madrid) i Manolo Collado (Membre Asamblea de Movimientos Sociales de Madrid)

20,45h Valoració i tancament de les Jornades a càrrec de Jacinto Ceacero i Secretaria d'Acció Sindical de la CGT / Àrea de Formació Confederal.

Attached documents