CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornades i Manifestació contra l’Apartheid Jurídic i Social el 13 i 14 de desembre a Barcelona

Dimecres, 11 desembre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Mani 14D Bcn

L'Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments organitzem unes Jornades Contra l'Apartheid Jurídic i Social els propers divendres 13 i dissabte 14 de desembre al Col·lectiu Ronda (c/Trafalgar 50, Barcelona) amb l'objectiu de debatre estratègies, dins i fora del marc legal, per poder fer front a les situacions d'injustícia i vulnerabilitat que pateixen les persones migrants al nostre país.

L’objectiu és generar un ampli moviment social capaç de fer front a aquests problemes i de mobilitzar tota la societat per aconseguir acabar amb aquesta exclusió.

Es desenvoluparan diversos tallers el divendres 13, i sessió plenària amb presa de conclusions i manifest el dissabte 14. Ens proposem trobar camins per a la regularització de les persones immigrades, per garantir el seu accés a la sanitat pública, per possibilitar la seva inserció laboral i per acabar amb la xacra que representen els Centres d’Internament, les tanques de la vergonya i les deportacions.

Som conscients que en dos dies no podem abastar tota la problemàtica i ens quedaran molts temes per tractar; pretenem aportar un gra de sorra, que no és el primer ni serà l’últim, però que considerem necessari.

Podeu accedir al manifest i programa complet de la trobada al web http://assembleasolidaria.org/

Al final de les Jornades, farem una crida a assistir a la Manifestació pels Drets dels i les Immigrants convocada dissabte 14 a les 17 h a la Plaça Catalunya de Barcelona, coincidint amb la proximitat del Dia de l'Immigrant, el proper 18 de desembre.

Us hi esperem!

TOTES I TOTS SOM IMMIGRANTS, TOTES I TOTS SOM PERSONES

Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments

http://assembleasolidaria.org/

@ASolidriaP9

#ContraApartheid

>>> Adjuntem el cartell de la manifestació amb les principals reivindicacions.

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció