CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornades i Manifestació contra l’Apartheid Jurídic i Social el 13 i 14 de desembre a Barcelona

Dimecres, 11 desembre, 2013

Mani 14D Bcn

L'Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments organitzem unes Jornades Contra l'Apartheid Jurídic i Social els propers divendres 13 i dissabte 14 de desembre al Col·lectiu Ronda (c/Trafalgar 50, Barcelona) amb l'objectiu de debatre estratègies, dins i fora del marc legal, per poder fer front a les situacions d'injustícia i vulnerabilitat que pateixen les persones migrants al nostre país.

L’objectiu és generar un ampli moviment social capaç de fer front a aquests problemes i de mobilitzar tota la societat per aconseguir acabar amb aquesta exclusió.

Es desenvoluparan diversos tallers el divendres 13, i sessió plenària amb presa de conclusions i manifest el dissabte 14. Ens proposem trobar camins per a la regularització de les persones immigrades, per garantir el seu accés a la sanitat pública, per possibilitar la seva inserció laboral i per acabar amb la xacra que representen els Centres d’Internament, les tanques de la vergonya i les deportacions.

Som conscients que en dos dies no podem abastar tota la problemàtica i ens quedaran molts temes per tractar; pretenem aportar un gra de sorra, que no és el primer ni serà l’últim, però que considerem necessari.

Podeu accedir al manifest i programa complet de la trobada al web http://assembleasolidaria.org/

Al final de les Jornades, farem una crida a assistir a la Manifestació pels Drets dels i les Immigrants convocada dissabte 14 a les 17 h a la Plaça Catalunya de Barcelona, coincidint amb la proximitat del Dia de l'Immigrant, el proper 18 de desembre.

Us hi esperem!

TOTES I TOTS SOM IMMIGRANTS, TOTES I TOTS SOM PERSONES

Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments

http://assembleasolidaria.org/

@ASolidriaP9

#ContraApartheid

>>> Adjuntem el cartell de la manifestació amb les principals reivindicacions.