CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jornades per la coordinació de les lluites socials del Baix Llobregat

Dimecres, 3 març, 2010

El proper cap de setmana del 20 i 21 de Març es celebraran al CSO Laforsa de Korneyà (av. La Fama, 43. Polígon Almeda. FFGG Almeda) les Primeres Jornades per la coordinació de les lluites socials del Baix Llobregat.

Aquestes jornades pretenen agrupar els diferents col·lectius dels moviments socials, per tal de crear una xarxa de cohesió comuna.

Durant aquests dos dies es realitzarà una presentació dels col·lectius compromesos, així com diversos debats analitzant el passat, el moment actual i la coordinació que volem aconseguir fruit de les jornades. Tot i que les jornades estan enfocades a nivell comarcal, creiem que els debats han de ser oberts a tot el territori per tal d’enriquir els mateixos. A més, hi haurà activitats lúdiques com ara teatre, un taller d’assamblearisme, cantautors, menjadors, i un espai per als més menuts
destinat a ludoteca.

Així doncs convidem a tots i totes els que estiguin interessats i interessades a participar a les jornades, ja sigui gaudint de les activitats, com aportant les seves idees en els debats d’aquell cap de setmana. Hi haurà de forma permanent un espai informatiu (paradetes...) en que tot col·lectiu o persona a títol individual que hi vulgui participar ho podrà fer, prèvia confirmació al correu lluitesdelbaix@moviments.net abans del dia 9 de març.

Programa de Jornades de les lluites del Baix Llobregat

Dissabte 20 de Març:
- 10h. Presentació col·lectius
- 14h. Dinar
- 16h. Taller de dinàmica de debat
- 17:30h. Teatre PATILLA (improvisació)
- 18:30h. Vídeo “O todos o ninguno”
- 22h. Tapes variades i cantautor

Diumenge 21 de Març:
- 9:30h. Esmorzar
- 10h. Debats. Passat i present de les lluites
- 14h. Dinar
- 15:30 Debats. Futur (cap on anem)

US HI ESPEREM A TOTES I TOTS!

CSO LAFORSA
Avinguda La Fama, 43.
Polígon Almeda.
FFGG Almeda

Attached documents