CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Jovent Llibertari inicia una campanya contra les ETT

Dimecres, 20 març, 2013

Imatge 1

Jovent Llibertari hem iniciat una campanya contra les ETT

ETT: La teva precarietat, el seu benefici. Campanya de Jovent Llibertari

Denunciem la situació que viuen milions de persones treballadores en situació de contracte temporal, utilitzada com una pràctica usual quan no hauria de ser-ho.

Volem fomentar la unió entre treballadors ja que aquella línia divisòria que pretenia separar a temporals i fixes des dels seus inicis a les ETT deixarà d’existir amb l’aprovació de l’última reforma laboral.

Exigim el tancament de les ETT perquè perpetuen las males condicions laborals de les treballadores.

Sembla ser que ningú s’adona de la cruel realitat que sofreixen les persones treballadores d’ETT perquè precisament elles són les que menys poden parlar. Qui les defensa? Qui les escolta?

Se’ns oblida que som TOTES CLASSE OBRERA, TEMPORALS I FIXES, i que si perdéssim la por i ens uníssim podríem demostrar que hi ha formes d’erradicar això i dir: JA N’HI HA PROU!

És per això que volem fer una crida a tots els sectors combatius per a que entre totes puguem aconseguir el tancament de les ETT. Recolzar a cada treballador temporal que li hagin vulnerat els seus drets, tot i que amb la nova reforma laboral es digui que no té drets. Recolzar a cada persona acomiadada de forma improcedent. Entre totes donarem veu a milers de veus silenciades per la repressió laboral de ser treballadores de tercera classe.

Tu, obrer, obrera, tens drets perquè tot i el que digui la reforma laboral, el govern que no fa més que salvar als bancs mentre deixa al poble pobre i sense mesures ni mitjans amb els que sobreviure, tens dret a defensar-te, informar-te (Convenis, Estatut dels Treballadors, Plataformes d'Aturats, sindicats combatius, advocats i advocades laboralistes), i a unir-te als que estan com tu. Organitza’t amb les teves companyes i lluita. Som moltes, milers, milions de treballadores.

JOVENT LLIBERTARI diem:

- SÍ AL TANCAMENT DE LES ETT PER UNA FEINA DIGNA!

- NO A L’EXPLOTACIÓ LABORAL!

- REPARTIMENT JUST DEL TREBALL I SALARIS DIGNES!

- UNIÓ DE LA CLASSE TREBALLADORA I AUTOGESTIÓ!

- TANQUEM LES ETT, EINES DEL PODER

JOVENT LLIBERTARI

joventllibertaricatalunya@gmail.com

http://joventllibertari.wordpress.com/2013/03/19/campanya-contra-les-ett/

Manifest de Jovent Llibertari contra les ETT:

http://www.slideshare.net/Jovent_Llibertari/manifest-ett-17375256