CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Juande, nova sentència. Comunicat Secció Sindical CGT Correus Girona

Dimarts, 12 gener, 2016

Juande va patir, des de principis del 2014, una constant i continua pressió i assetjament sindical, amb la imposició per part de Correus de 3 sancions, amb un total de 4 dies de sou i ocupació, que finalment va acabar amb l'obertura d'un expedient per existir hores diferents entre la consignada en la PDA i en l'avís de recepció, que va acabar amb l'acomiadament del nostre Delegat Juande al juny del 2015.

El setembre passat, es va dictar sentència per la qual es declarava a Juande Delegat Sindical amb tots els efectes que això comporta, després que Correus no va voler reconèixer-lo com Delegat, aplicant l'assetjament sindical del que ja ens tenia acostumats, i que en aquesta ocasió, un jutge va haver de dir-li a Correus una altra vegada, que qui s'estava portant malament era Correus i no en Juande.

De les tres sancions anteriors a l'expedient d'acomiadament, el dia 10 de desembre va tenir lloc la citació pel primer dels judicis, judici que no s'ha realitzat, ja que abans d'entrar a la sala, per part de Correus, es va procedir a desistir. Segons sembla, Correus va reconèixer que no ho havia fet bé, que les faltes que suposadament va cometre Juande estaven prescrites, i per això, abans d'entrar a la sala, van desistir.

Suposem que la causa va ser per no haver d'entrar en el fons de l'expedient, ja que, per exemple, se li acusava d'haver rebut una queixa que a ell li van comunicar fins el 3 de juny 2014, a la qual va respondre aquell mateix dia (així consta a l'expedient), i la sanció la signen el dia 2 de juny. És a dir, se li sanciona abans d'haver-li comunicat la queixa, i abans de rebre la seva resposta. També constava en l'expedient, que tenia una queixa sobre haver deixat en una bústia,un avís d'arribada d'una notificació la setmana del 20 de juny.

Doncs bé, aquella setmana, Juande no va estar al seu lloc de treball, pel que era impossible que ell hagués deixat aquest avís, però per part del cap de l'oficina de Maçanet de la Selva, José Luis Rebollo, i de la direcció provincial de Correus, es va inculpar directament a Juande, tot i que en l'expedient constava la resposta de la queixa, en què deia que aquella setmana ell no va estar al seu lloc de treball, sinó alliberat.

Així actua Correus, li és igual si té raó o no, et sanciona perquè passis pel tub, perquè estiguis a la seva mercè, perquè tinguis por i facis el que diu, i després, si la gent s'atreveix que ho denunciï, i Correus ja dirà desisteixo amb un somriure innocent, per no haver de reconèixer la constant pressió a què ens vol sotmetre.

Un cop més, i encara més fort JUANDE READMISSIÓ !!!
juandereadmissio.cat

Comunicat Secció Sindical CGT Correus Girona

CGT Sindicat Federal de Correus i Telègrafs Via de Dublín nº 7 28042 - MADRID
Secció Sindical CGT Correus Girona - Avd. Ramon Folch, 2-17.070 - GIRONA
Tel. 972 22 72 57 - RICO: 55.158 - cgtcogi@cgt.es

- TWITTER CGT GIRONA

Attached documents