CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Judici el 24 d’abril a José Miguel Esteban, detingut el 2 d’abril a Barcelona en una concentració de suport als presos del 29M

Dilluns, 23 abril, 2012

JUDICI A JOSÉ MIGUEL ESTEBAN

DIMARTS 24 D'ABRIL A LES 10.40h. SALA 125 DE LA CIUTAT JUDICIAL DE BARCELONA, GRAN VIA 111.

El nostre company José Miguel Esteban, afiliat de CGT a Barcelona, va a ser jutjat després de ser detingut el passat 2 d'abril en una concentració que es realitzava enfront de la presó Model de Barcelona per a demanar la posada en llibertat dels detinguts el 29-M, imputant-li els càrrecs de Resistència, Desobediència als Agents de l'Autoritat i Desordres Públics.

El nostre company, que és discapacitat físic, va ser detingut quan anava en la seva cadira de rodes per la vorera de la presó Model, sent aixecat de la mateixa pels mossos i llançat al terra d'una furgoneta policial per a traslladar-lo a la Comissaria. El trasllat es va realitzar amb el detingut en el terra de la furgoneta, sense subjectar i donat el seu estat físic, posant en perill la seva integritat ja que li podrien haver provocat lesions irreversibles. També van deixar la seva cadira de rodes abandonada havent de dur-la a la comissaria els manifestants.

El cas del nostre company és un més a sumar a tots aquells que els mossos d'esquadra els han marcat per a sempre. Diverses persones han estat ferits i lesionats per bales de goma per a tota la seva vida, a uns altres se'ls ha apallissat en el carrer, a uns altres se'ls acusa de resistència, desobediència o desordres, per a justificar actuacions policials.

Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona


>>> Més informació sobre la detenció del company a:

Un nou detingut a la protesta de suport als presos del 29-M

La policia ha detingut una persona en cadira de rodes a davant de la presó Model

http://www.llibertat.cat/2012/04/un-nou-detingut-a-la-protesta-de-suport-als-presos-del-29-m-17298

JORDI ARASA: El sotsinspector que detenia persones discapacitades

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=imXCeBZYg90

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció