CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Judici Eva Sánchez i Laura Gómez: No s’ha fet justícia. Comunicat Premsa CGT Barcelona

Dimecres, 7 octubre, 2015

NO S'HA FET JUSTÍCIA
 
Davant l'obstinació i l'actitud bel·ligerant de la Fiscalia per aconseguir una sentència exemplaritzant, tot i la retirada de la Generalitat i l'asseguradora de la Borsa de Barcelona, ​​se'ns ha imposat una injusta condemna de 9 mesos per danys i 4 mesos i mig per desordres públics.
 
A la CGT ens indigna una sentència de conformitat que s'allunya de l'absolució que preteníem, davant la possibilitat real de l'ingrés a la presó de les nostres companyes Laura i Eva, a les quals se'ls sol·licitava dos anys i mig de presó.
 
No s'ha fet justícia. Aquest procés tenia com a objectiu coartar la llibertat d'expressió, de manifestació i d'exercir el nostre dret a la vaga. També pretenia criminalitzar i reprimir qualsevol acció en un dia de vaga general. No ho han aconseguit, seguirem lluitant i defensant els nostres drets.
 
Durant aquest llarg procés de més de tres anys de durada hem rebut el suport de l'afiliació de la CGT així com d'altres col·lectius amb els que vam coincidir en la lluita diària. Avui s'ha plasmat aquest suport amb l'assistència de més de 600 persones molts d'ells vinguts de diverses localitats del país, concentrant des de les 9 del matí i realitzant talls de trànsit intermitents. Els lemes més corejats han estat "Si ens toquen a una ens toquen a totes" i "aquesta justícia és una merda".
 
  
Carlos Navarro
CGT-Comunicació i Premsa Barcelona
649 83 94 90

Més informació:

- TWITTER EVA LAURA LLIURES

- TWITTER CGT BARCELONA

Judici Laura i Eva: No s'ha fet justícia - 6 Octubre 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=MH2wKdrzruk&feature=youtu.be

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció