CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Judici per l’acomiadament del delegat de CGT a CECROPS SA

Divendres, 30 gener, 2009

cartell convocatòria judici Cecrops

El passat 16 d'octubre de 2008 l'empresa lliurava la carta d'acomiadament al representant de la Secció Sindical de CGT a Cecrops SA (Santa Perpètua de Mogoda), comunicant-li el cessament immediat de la seva activitat laboral. L'excusa era acomiadament disciplinari per “desobediència continuada, persistent i pública a les ordres concretes de l'empresa estimin d'un abandó de lloc injustificat”.

Per a la CGT la improcedència de l'acomiadament és inqüestionable, valorant que ens trobem davant un cas de repressió sindical. Acomiadament que amaga la clara intenció d'acabar amb l'activitat reivindicativa d'aquesta Secció Sindical, sobretot per a fer callar veus en contra del desmantellament d'una de les seccions productives de l'empresa.

És sorprenent trobar com còmplices de l'empresa a dos delegats de personal de CCOO que hi ha en l'empresa, usant un silenci encobridor en el moment del lliurament de la carta d'acomiadament; oferint-se com testimonis al negar-se el company a signar la carta; no convocant l'assemblea que reclamen diversos treballadors; culpabilitzant al treballador acomiadat per la seva actitud “radical”; utilitzant la por de que sobren 4 o 5 treballadors més (tancament secció LM). Complicitat que també es manifesta en una paralització total de l'activitat sindical i de resistència obrera enfront del trasllat de maquinària per a externalitzar la producció d'un tipus de disc de polit “per motius de competitivitat de mercat”, deixant diversos llocs de treball en situació de precarietat.

El judici se celebrarà el pròxim dimarts 10 de febrer a les 9:45 h en el jutjat social de primera instància de Sabadell. Concentració enfront del jutjat a les 9:15 h.

Prou de repressió sindical.

Readmissió del delegat de CGT //

cgtsabadell.blogspot.com/


Més informació sobre l'acomiadament en articles publicats en el web de CGT Catalunya:

Repressió sindical contra la CGT a Cecrops SA. Acomiaden el delegat sindical de CGT

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article2277

Més sobre l’acomiadament del representant de la Secció Sindical de CGT a Cecrops SA de Santa Perpetua de Mogoda

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article2310

Carta oberta del treballador acomiadat per Cecrops SA al Secretari General de CC.OO. Vallès Occidental

www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article2418