CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Justícia encausades Cas Bershka, prou abusos de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Judici 9 i 10 de novembre

Dimecres, 26 octubre, 2016

El 9 i 10 de novembre d’aquest 2016 es jutgen els fets que van tindre lloc el dia 7 de gener del 2009 en el marc d'una performance pacífica que convocava l’assemblea feminista de Tarragona Cau de Llunes.

En el transcurs d’aquesta acció pacífica, que recorria les botigues de roba de la Rambla Nova, es pretenia conscienciar sobre la pressió estètica que pateixen principalment les dones; en un d’aquests moments, agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van fer acte de presència, la qual cosa va acabar amb dues de les encausades tancades en un portal annex a l’establiment. El tercer dels encausats va entrar-hi per recollir testimoni fotogràfic en qualitat de periodista. En aquell espai, i amb les tres persones reduïdes, els agents de la policia local les agredeixen i, tot seguit, les detenen.

L’Ajuntament de Tarragona, que es persona en aquest procés judicial, ho fa per demanar dos anys de presó a les tres persones encausades del #CasBershka.

Les encausades, que reclamen justícia per les agressions físiques i psicològiques rebudes en el context d'aquestes accions, estan portant a terme una campanya de suport paral·lela al procés.

La repressió no ens atura! Denunciar la pressió estètica no és delicte!

Justícia Encausades del Cas Bershka
Tarragona, Països Catalans

Campanya de suport encausades:
https://www.facebook.com/Just%C3%ADcia-Cas-Bershka-1638830413111384/

Judici Cas Bershka Tarragona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció