CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Kaosenlared convoca als sindicats a un debat públic sobre la situació econòmica i laboral

Dimarts, 21 desembre, 2010

L'acte tindrà lloc al Centre cívic Fort Pienc de Barcelona (Ribes 14) el dia 13 de Gener a les 6 de la tarda.

Als Secretaris Generals de CNT Catalunya, CNT-AIT, CGT Catalunya, Co.bas, IAC, Solidaritat Obrera, COS, Intersindical-CSC, CCOO de Catalunya, UGT de Catalunya i USOC.

Des de el Col·lectiu Kaosenlared observem amb molta preocupació les polítiques que, tant el capital com els governs neoliberals, estan duent a terme contra la crisi amb la repercussió que està tenint tot aquest procés sobre les condicions de vida i els drets laborals i socials de les classes populars, treballadores i més desafavorides en general.

Veiem també amb profunda preocupació el discurs antisindical que s’està difonent des de la patronal, el govern i els mitjans de comunicació i que dissortadament està calant en la pròpia classe treballadora i en amplis sectors socials.

Entenem que per fer front amb possibilitats d’èxit a aquesta ofensiva, és necessari assolir una resposta àmplia i unificada de totes aquelles forces sindicals i socials, que s’oposen a les retallades des de diferents sensibilitats ideològiques.

Des de el Col·lectius Kaosenlared volem contribuir a aquest procés, en la perspectiva d’una nova Vaga General que obri perspectives de revertir l’actual política antiobrera.

En aquest sentit, creiem que valdria la pena organitzar un debat públic en què participéssiu diferents forces sindicals, que tindria lloc el proper dia 11 de gener a Barcelona.

Per tal de poder organitzar-lo amb antelació suficient, us preguem que ens confirmeu la vostra assistència.

Cordialment,

Col·lectiu Kaosenlared.

Terrassa, 20 de Desembre de 2010


Seran vuit els sindicats que participaran al debat sobre la reculada de drets socials, organitzat pel Col·lectiu Kaosenlared

CNT Catalunya, CNT-AIT, Co.bas, CGT Catalunya, Intersindical CSC, COS, IAC i UGT de Catalunya han respost a la nostra invitació.