CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

L’11 d’octubre Jovent Llibertari organitza un concert antifeixista a Maspujols: 12 d’octubre res a celebrar!

Dissabte, 29 setembre, 2012

Cartell concert antifeixista

El proper dijous 11 d’octubre, des de les 23h fins a les 5h, al Casal de Maspujols (Baix Camp), tindrà lloc un concert antifeixista organitzat des del Jovent Llibertari i la CGT; per mostrar el seu rebuig i denunciar el que representa el 12 d’octubre, perquè l’ espanyolisme és imperialisme i imperialisme és feixisme. El concert comptarà amb l’actuació de Encefalika FM, que presentarà el seu nou CD “El golpe” de genuí punk rock; els terrassencs The Anti-Patiks, el primer grup de punk-rock en català; el grup de punk reusenc-prioratí La crisis; i el rock conscient de Conflict des de Vilafranca del Penedès. El concert és gratuït.

http://www.facebook.com/events/507848949242491/

Manifest

El dia 12 d’Octubre, dia de la hispanitat o festa nacional d’Espanya, commemora l’arribada de Cristòfol Colom a les Costes d’Amèrica el 1492. No oblidem que l’Estat Espanyol, aprofita aquest dia per fer una desfilada militar entre altres actes patriòtics en un intent de reafirmar el seu poder d’estat imperialista sobre tots els territoris o nacionalitats que te sotmeses dins les seves fronteres.

La data a la que molts es refereixen com a descobriment d’Amèrica, no va ser cap descobriment ja que a Amèrica
ja existien civilitzacions i el que és va produir va ser una matança de natius mitjançant diferents vies. Des de confrontacions armades amb les tribus que és van negar a ser sotmeses o degut a les malalties que van portar els soldats espanyols i que no existien en el continent. Durant anys l’imperi espanyol va estar saquejant i espoliant matèries primeres i traficant amb esclaus col·laborant així a la desaparició i extermini de cultures que s’havien desenvolupat paral·lelament al mon conegut fins aleshores pels europeus o pel primer mon.

Cal recordar que als Països Catalans i també a la resta de l’Estat Espanyol diversos partits polítics, alguns hereus directes del franquisme i altres també però utilitzant una careta de falsos demòcrates, aprofiten aquesta diada per la celebració i commemoració dels actes imperialistes i feixistes que rememoren aquests fets abans esmentats i reafirmen també la memòria d’una dictadura feixista que va governar l’estat espanyol durant 40 anys.

Des del Jovent Llibertari i la CGT rebutgem tot aquesta mena d’actes i no volem deixar de denunciar-los, és per això que em organitzat aquest concert antifeixista en contra del dia de la hispanitat, perquè per nosaltres espanyolisme és imperialisme i imperialisme és feixisme.

Contra el colonialisme d’abans i d’ara, contra tota imposició armada o “democràtica”, contra els actes d’enaltiment patriòtic i feixista organitzats per Falange Espanyola, Espanya 2000, MSR, Plataforma x Catalunya, Ciudadanos, el Partit Popular, o el Partit “Socialista Obrer” Espanyol, etc…

EL 12 D’OCTUBRE RES A CELEBRAR!!!

ESPANYOLISME ÉS FEIXISME!!!

RECUPEREM LA MEMÒRIA HISTÒRICA!!!

Jovent Llibertari

http://pobleviu.cat/2012/09/28/concert-antifeixista-a-maspujols/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció