CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La agència 29-S tot un èxit gràcies a vosaltres

Dimarts, 5 octubre, 2010

A tota la CGT de Catalunya:

En primer lloc voldria destacar la capacitat d’acció que la nostra Confederació ha mostrat en la jornada de Vaga General del 29-S, convertint-se una vegada més en una referència
de lluita i combativitat a les empreses i també als barris.

Part d’aquesta lluita tenia lloc en la agència d’informació 29-S, amb ajuda de moltes companyes de diferents mitjans de comunicació alternatius que vam oferir l’altra cara de la moneda pel que fa a la cobertura informativa.

He de felicitar a tota la afiliació ja que va respondre de manera massiva a la crida que es va fer des de la Secretaria de Comunicació per tal que la agència 29-S fos, com ha estat, un èxit absolut i un moment històric a nivell de confluència i sinergia de mitjans de comunicació lliures.

Agraïm les vostres informacions via mail, telèfon, fotografies, vídeos denunciant i posant de relleu, un exercici d’autogestió sense precedents en la informació lliure.

Hem aconseguit alliberar-nos de la desinformació, la criminalització i la ignorància en que ens havien sumit en d’altres jornades de lluita social, i ho hem fet sense esperar res de ningú. Hem demostrat a tothom que només el poble mobilitzat pot generar informació lliure, sense cadenes i sense por. Hem demostrat que els mitjans de comunicació de
masses son el passat, i que ara toca construir entre tots els mitjans anticapitalistes i populars de base, com pol d’integració informativa.

La Secretaria de Comunicació te com a una de les seves prioritats aprofundir la relació del nostre òrgan d’expressió, Revista Catalunya, amb d’altres mitjans de comunicació alternatius i lluitarem per continuar compartint espais, malgrat la criminalització i atacs per part d’un estaments polítics i policials impotents, davant un fenomen que no podien aturar.

Volem denunciar, també, la repressió contra els mitjans de comunicació anticapitalistes, que s’està convertint en una pràctica habitual de la policia autonòmica catalana.

Felicitem als diferents mitjans de comunicació alternatius que han treballat amb una especial seriositat i solvència.

Felicitats a tots i totes i ens tornem a veure als carrers ben aviat.

No rebeu informació: Feu-la!

Terrassa, 5 de Setembre de 2010

Secretaria de Comunicació - CGT Catalunya