CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Barceloneta en peu de vaga

Diumenge, 5 setembre, 2010

Assemblea de barri

dijous 9 de setembre a les 20h. a la plaça de l'església de la Barceloneta

Quina és la teva vaga?

V de Veïna, V de Vaga

Veí, veïna:

Com ja deus saber, aquest 29 de setembre del 2010 hi ha vaga general. Ja era hora a aquestes alçades de la Crisi convocar una vaga general, tot i així creiem que amb una aturada de 24 hores no n’hi ha prou. És per això, per fer front a aquesta situació i per a preparar una vaga general valenta, que s'està formant l'Assemblea de Barcelona, on participen, treballant des de l'horitzontalitat, gent de sindicats diversos, cooperatives, associacions de veïns, centres socials i ateneus, etc.

Un objectiu clar és la creació de comitès locals a les empreses i també als barris. I és que els problemes que ens afecten a tots i totes es concreten a nivell local, en l'entorn més proper, on ens trobem amb els altres, família, companys, veïns i amics, allà on poden sorgir les solidaritats i les aliances.

Solidaritat i combat contra la reforma laboral, que afavoreix l'acomiadament i precaritzarà encara més les nostres condicions de vida. Contra la propera reforma de les pensions, que abocarà les persones grans a la carestia i a tots plegats a un futur ben magre. Contra les retallades socials imposades pels Mercats Financers a través del govern de torn. Amb totes aquestes mesures ens volen fer pagar molt cara una crisi que no hem creat nosaltres, mentre els bancs i els grans especuladors són salvats amb diners públics.

Ja s'estan creant comitès locals en molts barris de Barcelona, com al Casc Antic, Sants, Nou Barris, Sant Andreu, Vallcarca, Sant Antoni, el Poble Sec, el Poblenou, l'Eixample esquerre...

I a la Barceloneta? Doncs per això ens dirigim a vosaltres, veïns i veïnes de la Barceloneta, persones que treballeu i habiteu en diferents sectors d'aquest barri. Convoquem una assemblea de barri el proper dijous 9 de setembre a les 20h a la plaça de l'església, de cara a crear el nostre comitè local i organitzar-nos per a la vaga i més enllà. La nostra presència, la de tots i totes, és necessària. Això prou que ho ha de saber un barri popular com la Barceloneta amb tanta tradició de lluita obrera a les fàbriques, al port o a la mar. Ja ho sabeu. Només organitzant-nos col·lectivament podem fer front als problemes que patim individualment.

I el 15 de setembre, Assemblea General de Barcelona a les 19h a la plaça Universitat. Oberta a tothom: treballadors/es, pensionistes, estudiants, aturats, etc.

Més informació a: http://assembleadebarcelona.wordpress.com/

Convoca: Assemblea de Barcelona,
grup impulsor del Comitè local de la Barceloneta