CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La Campanya pel dret a manifestar-nos fa una crida a la mobilització i a la solidaritat i anuncia un recurs en via judicial

Divendres, 28 setembre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CONCENTRACIÓ
Dissabte 29/09 a les 12 el migdia a la Delegació de la Generalitat a Girona
(S. Caterina, pl. Pompeu Fabra,1)

Us hi esperem!

Felip Puig confirma la multa de 4.500 euros per la manifestació antifeixista de Salt.

La Campanya pel dret a manifestar-nos fa una crida a la mobilització i a la solidaritat i anuncia un recurs en via judicial.

El conseller de l’Interior Felip Puig ha perdut la darrera oportunitat de fer-se enrere en l’escandalosa sanció a dues companyes per la manifestació antifeixista de Salt del 27 d’agost de 2011, en resoldre negativament el recurs d’alçada que hi havíem presentat.

Puig, doncs, insisteix a situar-se al costat de la Plataforma x Catalunya i Anglada –que va instar Puig a actuar- i a castigar les que ens mobilitzem contra el racisme i el feixisme i per la convivència i la cohesió, escudant-se en la formalitat que la manifestació no havia estat comunicada a Interior seguint el procediment establert.

La multa per la manifestació antifeixista de Salt és un element més de la campanya de criminalització sistemàtica del govern de CiU -com la brutalitat policial a la UdG, les ràtzies post-vaga general o el web de delacions que va haver de retirar- per atemorir-nos i intentar impedir que responguem a les retallades de drets que patim cada dia les treballadores i treballadors i les classes populars.

Per això fem novament una crida a la mobilització i, en concret,convoquem totes les persones i organitzacions que han participat a la campanya i a les que encara no a una CONCENTRACIÓ i roda de premsa el proper dissabte 29 de setembre a les 12 del migdia a la Delegació del Govern a Girona.

Alhora reiterem la crida a la solidaritat econòmica per fer front a la multa, fent aportacions al compte 0081.7020.26.0001276434. Donem totes un poc perquè unes poques no hagin de donar-ho tot!

Igualment anunciem que hem presentat un recurs als jutjats contenciosos administratius de Girona a fi que reconeguin la manca de
fonament i la desproporció de la multa i que, en conseqüència, l’anul·lin.


Ni un pas enrere contra el feixisme i el racisme.

Ni retallades ni repressió.

Si en toquen una, ens toquen a totes.

Grup Antirepressiu
http://peldretamanifestarnos.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció