CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La candidatura unitària d’ACTUB, CGT i PSA guanya les eleccions per majoria absoluta a la Comissió de control del Pla de pensions d’Autobusos de TMB

Dimarts, 17 gener, 2012

Dilluns, 16 de gener, es va realitzar la jornada de votacions. Els treballadors/es d’autobusos de TMB van anar a votar als 6 candidats que els representaran a la Comissió de control del Pla de pensions.

Tots els representats elegits han sigut de la candidatura unitària d’ACTUB, CGT i PSA, per tant ni UGT, ni CCOO tindran cap representant.

Per primer cop, els representats de CCOO i UGT perden tots els delegats que tenien al Pla de pensions i, és evident, que els treballadors/es han elegit mirant el futur no només del Pla de pensions sinó també de la situació de conflicte que s’obre pel xantatge de la Direcció contra els drets dels treballadors/es i contra la política de retallades de servei i de pujada de preus contra els usuaris/es.

Els resultats dels 6 candidats guanyadors són:

Román-CGT 1029 vots

Modesto-CGT 1029 vots

Ros-ACTUB 997 vots

De Amo-PSA 984 vots

Bataller-ACTUB 981 vots

Joaquín-PSA 981 vots

Les Directrius en que es basaran els nous representants són:

Intentar modificar el reglament per millorar les prestacions dels treballadors/es i per a que els directius no es puguin endur pensions millonaries.

Els treballadors/es decidiran el futur del plan. No firmarem cap modificació important sense consultar amb l’Assemblea.

Informarem de manera transparent i regular. Cada treballador té el dret a saber en quin estat es troba el pla i que pasa amb el su diner.

Alliberats sindicals a currar. No es tindrà cap representat de la Comissió de control del Pla de pensions alliberat tots els dies de l’any, com feien CCOO i UGT.

Confederació General del Treball de Catalunya (CGT)Secció sindical de la CGT a Autobusos de TMB

Plataforma Sindical d’Autobusos (PSA)

Associació de Conductors de Transports Urbans de Barcelona (ACTUB)

17 de gener de 2012

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció