CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La carta que a ZP no li van deixar enviar als Sindicats Majoritaris

Dimecres, 26 maig, 2010

Benvolguts companys:

Com bé sabeu no he tingut mes remei que reduir el salari dels funcionaris, és a dir dels treballadors i treballadores als quals puc controlar el que els pago, un 5% de mitjana, per a pagar i intentar parar, el gran dèficit públic que tenim i que, per molt que ho intentem, no podrem reduir-lo amb mesures de política econòmica neoliberal com aquesta.

Aquesta mesura que uns, els mes fotuts econòmicament parlant, no ho notaran, solament faltaria que amb el poc que cobren, encara cobressin menys!, solament em permetrà reduir una mica el dèficit, amb el que us agraeixo, de tot cor, que hàgiu convocat una vaga per al personal que depèn de les indicacions salarials que es fixen des del govern, amb el que m'ajudareu a afegir un 0,5% dels seus salaris.

Amb això obtindré en lloc del 2,5% del salari del personal, aconseguiré amb la vostra decisió, arribar al 3% de l'import d'aquestes nòmines, el que m'anirà molt bé.

Ignoro si quallarà la voluntat manifesta d'aquests sindicats minoritaris, que sempre pretenen superar-vos per l'esquerra. Igual us veureu obligats a convocar una Vaga General per a octubre , no ho feu abans, per favor, necessitem els ingressos del turisme.

No passa res, és lògic que la convoqueu, no incrementaré els impostos als rics i l'atur seguirà pujant, així que ho entendré i em tornareu a ajudar i, aquesta vegada no solament a la meva, sinó que als empresaris els estalviareu la presentació d'un ERO per un dia, amb l'estalvi d'un dia de salari.

Amb aquesta Vaga General d'un dia, tindrem que en lloc del 3% hauré aconseguit un 3,5% del salari dels funcionaris i similars per a poder plantar cara al dèficit que seguirà incrementant-se.

Com vulgui que la situació econòmica no millorarà i l'atur seguirà creixent, ho deixaré tot a punt perquè el PP guanyi per majoria les eleccions següents. Amb el que per molt que us foti amb la reforma laboral, necessitem fer-la ja que ells no s'atreviran, per a això estem aquí, amb el que em toca fer-la a mi.

A ells els deixaré la tasca de netejar i sanejar els balanços i comptes dels bancs i entitats financeres que encara no, però aviat no podran allargar més l'agonia que els durà tant finançament del totxo que ningú necessita comprar.

Doncs bé, aquest agraïment que avui us manifesto penseu que sempre ho tindré en el meu pensament doncs, a pesar que he de servir als interessos dels mes poderosos, no deixo de pensar que sóc part de la classe que figuradament representeu, encara que com vosaltres, no puc deixar de reconèixer que he de respectar i assumir el que es predetermina en el primer article de l'estatut del treballador.

Espero que em deixeu confraternitzar amb vosaltres quan ja no pugui servir a qui ens manen.

Atentament,