CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT acorda la convocatòria d’una nova Vaga General

Dimarts, 21 desembre, 2010

El divendres 17 de desembre, després de la celebració d'una Plenària Confederal, el Comitè Confederal de la CGT va decidir convocar una nova Vaga General contra les mesures antisocials que el govern acordat i té planejat engegar com són la Reforma Laboral, el Pla d'Ajustament i la Reforma de les Pensions.

Per a la Confederació aquestes mesures són nefastes per a les treballadores i treballadors, persones parades, pensionistes i per al conjunt de la població que ens converteixen en els pagadors d'una crisi que ni és nostra ni l'hem provocat.

Així les coses, la CGT ha decidit convocar Vaga General abans de l'engegada de la Reforma del Sistema de Pensions prevista per al pròxim 28 de gener.

La CGT s'està dirigint per escrit a les organitzacions sindicals i socials de tot l'estat amb la finalitat de que aquesta convocatòria de Vaga General sigui compartida, convocada, secundada i assumida pel màxim nombre possible d'aquestes organitzacions.

Per a la CGT l'única sortida possible a la crisi és la sortida social de la mateixa i aquesta passa obligatòriament pel repartiment del treball i la riquesa.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT