CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT alerta que el tancament del 30% de llits a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona suposa “ensorrar” el centre

Dimarts, 24 juliol, 2012

Des del sindicat llibertari denuncien que la mesura es va començar a pensar al gener i que és una "irresponsabilitat" aplicar-la.

El sindicat CGT ha denunciat la “dràstica” disminució del 30% dels llits oberts a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona [a la imatge]. L’organització llibertària alerta que el tancament d'aquests 109 llits suposa “ensorrar l'hospital de referència” del Camp de Tarragona. La reducció de places es deu, segon la CGT, a la davallada de l'activitat quirúrgica i diagnòstica al centre sanitari. En aquest sentit, el líder sindical de la CGT, Agustí Aragonès, ha assegurat que el nou tancament és una “irresponsabilitat” per part de la direcció de l'hospital.

Les àrees mèdiques amb més afectació són les de cirurgia, vascular, medicina interna, la unitat de cures intermitges i maternitat. Segons ha informat la premsa local, fonts de l'Hospital Joan XXIII han assegurat que la reducció dels recursos disponibles per aquests mesos de juliol i agost es van començar a pensar a principis d'any i que per tant, forma part de les mesures programades per reduir costos al complex sanitari durant el període d'estiu.

* Notícia publicada al web del setmanari El Triangle