CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT amb la mobilització del poble egipci

Dissabte, 5 febrer, 2011

La població egípcia està donant una gran lliçó de democràcia directa a la resta del món. Sense violència, de forma pacífica i autogestionaria, el poble egipci està fent trontollar-se a un Govern tirà, opressor i dictador, sense líders il·luminats, ni dirigents salvapàtries, obeint únicament a la consciència col·lectiva i popular que el conduirà directament a la llibertat i a la justícia social.

La societat egípcia s'ha llançat al carrer exigint els seus drets, les seves llibertats, oprimides pel govern de Mubarak des que va arribar al poder l'any 1981. De manera pacífica van prendre les principals ciutats d'Egipte, especialment El Caire i Alexandria, amb aires llibertaris i des de la participació i autogestió de les pròpies classes populars.

Els egipcis, igual que altres estats àrabs i magribins (Tuisia, Algèria, ..) ens estan demostrant als països occidentals que la mobilització del poble unit i de manera pacífica pot plantar cara a polítiques neoliberals antisocials i dictatorials, pot enderrocar als seus governants.

CGT condemna la repressió del Govern i els seus seguidors, obligats en part pel sàtrapa dictador a enfrontar-se als seus conciutadans de manera violenta i que amb actituds feixistes han produït fins a la data més de 300 morts i milers de ferits. Condemnem igualment la persecució i setge que el govern està exercint contra les i els defensors dels drets humans, periodistes i activistes occidentals perquè no difonguin el que allí està succeint.

CGT exigeix l'alliberament de totes les persones detingudes en les revoltes i el cessament de la violència per part del Govern i dels seus seguidors. Exigim també la intervenció el pronunciament clar i rotund del món occidental, de la Unió Europea i Estats Units, per a frenar aquesta violència i ajudar a la societat egípcia a aconseguir la tan anhelada democràcia i llibertat.

LA VICTÒRIA DEL POBLE EGIPCI SERÀ LA NOSTRA VICTÒRIA, LA DE LA LLIBERTAT

Secretaria de Relacions Internacionals de la CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció