CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT amb les manifestacions del 15-M

Dimarts, 17 maig, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El diumenge 15 de maig de 2011 milers de persones van sortir als carrers de 50 ciutats de l'estat per expressar la seva indignació contra els polítics i el sistema de corrupció establert pels poderosos que ens han conduït a aquesta crisi que patim i patim. En les manifestacions es van corejar consignes que exigien major participació ciutadana, justícia social i ambiental i serveis públics suficients i universals.

Hem de felicitar a les milers de persones, majoritàriament joves, que ahir van prendre els carrers per mostrar la seva ràbia i indignació davant l'actual estat de coses i la manca de sortides i recursos a què ens enfrontem les i els treballadors, reclamant un canvi social i apostant per l'abstenció activa davant el teatre que suposen les eleccions del 22-M.

D'altra banda, hem de condemnar la brutal actuació de la policia al final d'algunes de les marxes, que va conduir a la detenció de més de 20 persones a la ciutat de Madrid.

Animem a totes les persones indignades amb l'esdevenir de la situació social a seguir participant activament en les protestes que es succeeixin i en les ASSEMBLEES PERMANENTS que des d'ahir funcionen en diverses ciutats de l'estat.

Finalment, volem fer arribar la nostra solidaritat i oferir el nostre suport a aquesta ia futures mobilitzacions , ja que des de la CGT compartim en gran mesura aquestes justes reivindicacions.

SP Comitè Confederal - CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció