CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT carrega contra Batet i assegura que el Pius Hospital de Valls està retallant l’activitat assistencial

Dijous, 21 abril, 2011

La Secció Sindical de la CGT, que agrupa un 35% dels treballadors de l'Hospital vallenc, lamenta que l'alcalde no s'hagi volgut reunir directament amb ells. De la mateixa manera, asseguren que la retallada en el pressupost provocarà el tancament de llits i "canvis substancials en les condicions laborals"

La Secció Sindical de la CGT ha emès un comunicat en el qual carrega contra l'alcalde de Valls, Albert Batet, després que aquest aparegués als mitjans per donar un missatge de tranquil·litat respecte a la situació del Pius Hospital. Batet va assegurar que la retallada del 9% del pressupost pel 2011 no afectaria cap servei ni es tocaria el salari de cap treballador.

Des de la CGT no són tan optimistes com Batet, a qui han acusat de no voler-se reunir amb el sindicat tot i haver rebut diverses peticions per a fer-ho. El sindicat assegura que la retallada produirà una reducció de l'activitat quirúrgica, es tancaran llits i es disposarà de menys personal assistencial. De la mateixa manera, també denuncien "canvis substancials en les condicions laborals".

El sindicat recorda que els treballadors ja han vist reduït entre un 3 i un 5% el seu salari després d'un pacte signat entre la CCOO i la gerència de l’Hospital, alhora que s'han amortitzat cinc llocs de treball, quatre d'ells de personal assistencial. La CGT lamenta que "mentre segueixen arribant propostes d'acomiadaments improcedents a 32 o 45 dies per any de treball", la cúpula directiva "més aviat s'amplia que no es redueix". Per tot això han defensat les mobilitzacions que es preparen pels dies 12 i 14 de maig a Tarragona i Barcelona.

>>> Notícia extreta de delCamp.cat: www.delcamp.cat/index.php?command=show_news&news_id=16219