CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT condemnem els desallotjaments de les acampades de Barcelona i Lleida i fem una crida a la resistència no-violenta i a participar en les mobilitzacions de suport

Divendres, 27 maig, 2011

La CGT de Catalunya condemnem fermament l'actuació policial d'aquest matí de divendres 27 de maig a l'acampada de Barcelona i també a la de Lleida, desallotjant de bon matí, retirant els materials i objectes de l'acampada, desmantellament el campament i reprimint de forma violenta i totalment desmesurada a persones amb una actitud pacífica, provocant desenes de ferits.

Fem també una crit d'alerta davant l'espiral d'actuacions policials repressives promogudes per CiU des de que va arribar al govern de la Generalitat. No tolerarem la imposició d'un estat policial que reprimeixi les llibertats d'expressió i mobilització, no deixarem que ens prenguin el carrer com espai de lluita i d'expressió de les dissidències.

Animem a tothom a anar a plaça Catalunya a donar suport a les persones acampades i participar en les concentracions de suport que en aquests moments estan portant a terme centenars de persones, una crida que fem extensiva a la resta de localitats on es produeixin desallotjaments. Especialment cridem a participar a la concentració convocada per avui divendres a les 19 h. a plaça Catalunya.

Davant del que està passant, des de la CGT de Catalunya fem una crida a la resistència pacífica i no-violenta.

Li diuen democràcia però no ho és.

Encara que desallotgin les places no desallotjaran les nostres idees.

Això no ha fet res més que començar. La lluita contra les retallades, contra la repressió policial i contra la partitocràcia corrupta que ens governa continuarà.

No passaran!

Secretaria d'Acció Social de la CGT de Catalunya

Desallotjament violent a l'Acampada a Lleida (2/3) from Coordinadora Ongd Lleida on Vimeo.