CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT convoca una concentració a Barcelona el 17 de maig contra la firma del conveni del metall

Divendres, 11 maig, 2007

En la conferència de delegats i delegades del metall de la FEMEC vam acordar realitzar una concentració de treballadors/es del sector del metall en el lloc on la patronal i els sindicats CCOO i UGT signessin el proper conveni del metall, per tal de mostrar el nostre rebuig al preacord.

A canvi d'una suposada millora salarial, que va des dels 14,31 als 22,96 euros bruts al mes de pujada lineal en els grups obrers, firmaran un conveni amb els següents "avantatges":

- Conveni per a sis anys
- Una bossa de 80 hores; això es pot convertir realment en una ampliació de jornada.
- Flexibilitat de +/-2 hores diàries, o sigui que l'empresa disposarà de la nostra vida.
- Introducció de la doble escala salarial.

Amb tot això ja els podrem dir als nostres familiars i amics "agafeu 10 euros que a canvi d'ells, el patró i els seus amics volen que m'emporti el llit a la fàbrica i no sé quan us podré veure".

Per això convoquem una concentració contra la firma del conveni del metall de Barcelona, el dijous 17 de maig a Barcelona, davant la seu de la Unió Patronal Metal·lúrgica, situada al c/Anselm Clavé 2, prop de la plaça Colón (pujant per la Rambla des de Colón, el primer carrer a la dreta, tocant al govern militar), metro Drassanes, línia 3, a les 11.30 h. del matí.

Manifestem el nostre rebuig!

Per un conveni digne!

Federació Metal·lúrgica de Catalunya de la CGT (FEMEC-CGT)


Nota: Llegir valoració "principi d'acord" del conveni >>>