CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT convoca Vaga de 24 hores el 15 de Juliol a Atento Teleservicios contra l’ERO que preveu acomiadar a 823 treballadors

Dilluns, 7 juliol, 2014

La Confederació General del Treball (CGT) informa que, després de consultar a les Assemblees de treballadors/es el passat dia 4 de Juliol, ha decidit convocar vaga de 24 hores per al pròxim dia 15 de Juliol.

Aquesta vaga coincidirà amb la quarta reunió del període de consultes de l'ERO que l'empresa Atento Teleservicios Espanya va presentar a l'autoritat laboral el 3 de Juliol i que planteja la destrucció de 823 llocs de treball. La vaga es convoca a tot l'estat espanyol.

La CGT recorda que compta amb 41 membres dels Comitè d'Empresa, i amb la majoria del la representació a Madrid i a Barcelona, els centres més afectats per aquesta injusta mesura.

CGT pretén amb aquesta acció que l'empresa es replantegi aquests acomiadaments, i per a això intentarà mitjançant la lluita i la mobilització frenar un acomiadament col·lectiu que és injust i injustificat.

CGT informa que tots els serveis d'atenció al client de Telefònica i Movistar es veuran afectats per aquesta aturada el pròxim dimarts 15 de Juliol.

CGT està convençuda que Telefònica d'Espanya coneix aquest ERO i ho ha permès, el que motivarà, si s'executa tal com aquesta plantejat, una pèrdua considerable de la qualitat en els serveis d'atenció telefònica d'aquesta companyia que repercutirà immediatament en els clients d'aquesta multinacional.

CGT recorda que des de principis d'any, CGT i la resta de sindicats a Atento Teleservicios Espanya ha dut una campanya de mobilitzacions per a denunciar la pressió injustificada que s'estava fent sobre els treballadors. Si la situació era crítica fins ara, amb l'amortització de 823 llocs de treball, la càrrega de treball serà insuportable.

Finalment, CGT informa que s'ha dirigit a la resta de sindicats presents a Atento per a defensar units els llocs de treball.

Coordinadora Estatal de Telemarketing - CGT

Més informació:

- CGT TELEMARKETING

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció