CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT crida a la mobilització el 13 de desembre en defensa dels serveis públics

Dimecres, 12 desembre, 2012

13 de desembre 2012 JORNADA DE LLUITA EN DEFENSA DEL SECTOR PÚBLIC

Segona meitat de Gener 2013 JORNADA DE LLUITA CONTRA LA BANCA

Després de la Vaga General del 14N, la CGT segueix cridant a tota la societat, a les i els treballadors, a les organitzacions sindicals i moviments socials del nostre país i a nivell internacional, per a seguir construint processos unitaris de mobilització permanent contra la política econòmica, social, laboral, mediambiental... del govern i de la UE, qui decreten retallades, reformes, rescats, depreciació de les pensions, etc, etc, que ens conduïxen a l'espoli de la classe dominant cap a les classes populars, perdent el dret fonamental al treball, a l'habitatge, a l'educació i sanitat universals, a la justícia, a les llibertats...

Així, la CGT està donant suport i confluint amb totes les lluites que actualment estan obertes en el sí de la societat, al costat de les diferents “marees sectorials”, com la defensa de la sanitat pública i universal, l'educació i universitat pública i laica, contra la privatització dels transports, de l'energia, dels serveis públics, contra les taxes judicials, per una dependència digna, pel suport a la investigació, per una solució als desnonaments, contra les privatitzacions d'empreses i serveis públics, contra els EROs, en defensa d'un sistema públic de pensions, per l'autoorganització de les persones aturades.

De la mateixa manera, la CGT torna a emplaçar al sindicalisme institucional a continuar la lluita visualitzada el 14N, instant-los a que deixin de gestionar la crisi del capital i es neguin a signar EROs, convenis col·lectius, acords amb la patronal i el govern en els quals s'aplica la Reforma Laboral per l'hem anat a la Vaga General.

En aquest context, la CGT convoca a tot l'Estat espanyol, una Jornada de Lluita per al 13 de desembre en defensa dels serveis públics atès que per a aquesta data estan convocades vagues en diferents empreses i també estan convocades manifestacions en defensa de l'eduació pública.

Igualment, la CGT planteja una Jornada de Lluita contra la Banca per a la segona meitat de Gener de 2013, sent la banca el rostre més responsasble i més visible de la crisi econòmica amb la qual ens estan humiliant a la classe treballadora i a la tota la població en el seu conjunt. Els objectius principals seran mostrar l'oposició al rescat bancari i als desnonaments i divulgar les nostres alternatives sobre Banca Pública aprovades en el Congrés de Málaga.

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT