CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT d’autobusos de TMB ofereix tot el seu suport als i les treballadores de Barcelona City Tour en vaga

Dissabte, 6 agost, 2011

Als companys i companyes de Barcelona City Tour,

En primer lloc, us volem enviar una abraçada molt forta dels treballadors i treballadores d'autobusos de TMB. La vostra lluita és la nostra lluita i, per tant, sabem lo dur, díficil i necesaria és la lluita que heu decidit tirar endavant. Ens tindreu al vostre costat.

En segon lloc volem denunciar públicament que la Direcció de Barcelona City Tour es nega complir amb les seves obligacions en relació al Conveni, a un Laude arbitral i a Acords en relació d'antiguetat, presa i finalització de servei i festius.
No només això, sino que com a resposta a les jornades de vaga convocades pels i les treballadores la Direcció ha obert expedients sancionadors contra aquests i aquestes, a més d'intentar aplicar un Art.41, amb el que podria fer i des-fer tot el que vulgués en relació a condicions laborals. Un fet que també va intentar la Direcció de TMB contra nosaltres i que un Jutgat va tirar enrere.

En tercer lloc, volem recordar que la Llei 31/2010, del 3 d'agost, de l'Àrea Mteropolitana de Barcelona diu en el seu article 14 e): "La coordinació i la gestió, per delegació dels ajuntaments, dels serveis complementaris de la mobilitat que comporten l'ús especial o privatiu de la via pública i l'ordenació i la gestió del transport de viatgers amb una finalitat cultural i turística".

Des de la CGT d'autobusos de TMB exigim que el servei que dona Barcelona City Tour, i tota la seva plantilla de treballadors i treballadores, passi a formar part de l'empresa d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona.

Secció Sindical CGT d'autobusos de TMB

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció