CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT davant el tancament de la factoria de Derbi a Martorelles (Vallès Oriental)

Dijous, 10 març, 2011

Comunicat dels representants de CGT al comitè d'empresa de Derbi

Després del comunicat oficial del grup Piaggió d'aquest dimarts 8 de març mitjançant el qual se'ns ha comunicat el trasllat de la producció de Nacional Motor Sau (Derbi) a Itàlia, els tres delegats sindicals de CGT al comitè d'empresa com a segona força més votada i amb major afiliació, vol fer constar els següents punts:

* Exigim a l'administració el compliment del pacte que es va firmar davant la mateixa administració el desembre de 2009. En aquest pacte el grup Nacional Motor Sau es comprometia a fabricar els models de marxa de petita cilindrada de 50cc a 125cc a la planta de Martorelles. Per a més viabilitat de l'empresa, en aquest acord s'incloïen algunes prejubilacions.

* Creiem, des de CGT, que el trasllat de la producció és un tema més polític que no pas de producció, ja que Derbi, l'any passat, podem afirmar que va tenir beneficis.

Alhora, considerem lamentable la posició del Govern de la Generalitat qualificant de 'cas aïllat' la pèrdua dels nostres llocs de treball i el perill en que el benestar de les nostres famílies es posa.

També entenem que CCOO i UGT es posicionen en contra del tancament perquè no tenen cap més remei, malgrat el que facin i pactin les seves direccions, tan a nivell de Catalunya com a nivell de l'Estat.

Us encomanem a estar atents/es a pròximes mobilitzacions i restem a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

Ni un pas enrere en defensa dels nostres llocs de treball.

Secció Sindical CGT Derbi

8 de març 2011, Mollet del Vallès