CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Barcelona convoca jornada de vaga i lluita el 31 d’octubre

Diumenge, 21 octubre, 2012

Cartell piquet unitari i manifestació Barcelona

31 D’OCTUBRE VAGA GENERAL!!

La Confederació General del Treball, CGT, ha convocat una jornada de VAGA GENERAL en tot el país per al proper 31 d’Octubre.

VAGA GENERAL, contra les retallades socials, la desocupació, la precarietat i la marginació socials, dictats per la banca i executats per la classe política, que deriva els diners públics perquè els bancs financin les seves “pèrdues”.

VAGA GENERAL en defensa d'uns serveis públics i de qualitat, de la sanitat, l'educació, el transport, les comunicacions, els serveis socials, reduïts avui a la mínima expressió amb l'objectiu que desaparegui qualsevol control social sobre ells per posar la seva gestió en mans privades.

VAGA GENERAL perquè els nostres salaris són els més baixos d'Europa, l'índex d'atur el més alt, superant el 25% i augmentant a un 52 % entre els menors de 25 anys; perquè l'acomiadament és lliure i gratuït; perquè no cessen els expedients de regulació ni els tancaments d'empreses, augmenten els contractes precaris, disminueixen el subsidi de desocupació i es retallen els salaris dels empleats públics.

VAGA GENERAL perquè es pugen els impostos com l'IVA que afecten a la població més desfavorida i les taxes universitàries per garantir que només puguin estudiar els rics; els desnonaments han augmentat; retallen el dret a l'avortament; els pensionistes veuen reduït el seu poder adquisitiu; qualsevol protesta és reprimida amb detencions i empresonaments i amb una violència policial que ens recorden formes d'actuar de l'antic règim.

VAGA GENERAL perquè no podem consentir que tot això succeeixi sense fer gens. Els sindicats combatius i les organitzacions socials hem de proposar alternatives de lluita per revertir aquesta situació. Davant totes aquestes mesures regressives i agressions socials solament cap la mobilització, la protesta i la vaga.

VAGA GENERAL perquè anys de sindicalisme domesticat i de falsa pau social ens han portat a aquesta gravíssima situació, mentre alguns sindicats actuen mediàticament sol·licitant un referèndum, per eludir donar una resposta concordant a la realitat social que estem vivint. Els polítics només governen beneficiant els interessos de banquers, especuladors i capitalistes, demostrant la seva incapacitat per garantir el benestar de la majoria de la població, incapaços d’enfrontar-se a les grans fortunes i lobbies econòmics que continuen beneficiant-se d’una fiscalitat irrisòria i dels anomenats paradisos fiscals.

En conseqüència, la CGT conjuntament amb altres organitzacions com la CNT, Coordinadora Drets Laborals 15-M, COS, i Assemblees de Barri, us animem a participar de la crida d'aquesta nova jornada de vaga i lluita.

SOBREN ELS MOTIUS. NI UN PAS ENRERE

Federació Local CGT Barcelona

http://www.cgtbarcelona.org

- Bus combatiu el 26 d'octubre per a la vaga general del 31O

En la reunió celebrada el dia 11 d'octubre amb les organitzacions sindicals i moviments socials es va acordar a més de la manifestació de la tarda i el piquet central al matí, l'organització del Bus combatiu que recorrerà empreses en conflicte i cridant a la participació de la jornada de vaga general del 31 d'octubre.

El BUS s’organitza per al 26 D’OCTUBRE A LES 08.45 HORES, amb sortida
de PLAÇA RAMON BERENGUER. En aquests moments estem tancant el
recorregut i falten algunes dades, però s’han concretat els punts
següents:

SORTIDA
08.45 HORES. PLAÇA RAMON BERENGUER.
(Metro Línia 1, Jaume I)

 1. NOVARTIS. 09.15 HORES
  GRANVIA CORTS CATALANES, 764. (Metro L2, Monumental)
 2. CAP GUINEUETA. 10.00 HORES
  PG. DE VALLDAURA, 135. (Metro L3, Canyelles)
 3. PLAÇA ROJA. 10.30 HORES
  CIUTAT MERIDIANA. (Metro L11, Ciutat Meridiana)
 4. HOSPITAL SANT PAU. 11.20 HORES
  SANT QUINTI, 89. (Metro L4 , Sant Pau)
 5. HOSPITAL CLÍNIC. 12.00 HORES
  VILLARROEL, 170. (Metro L5, Clínic)
 6. DELEGACIÓ DE GOVERN. 12.45 HORES.
  MALLORCA, 287. (Metro L4 i L5, Verdaguer)
 7. QUALYTEL. 13.30 HORES
  MARQUES DE SENTMENAT, 35-37.(Metro L3, Sants Estació)
 8. RACC. 14.00 HORES
  AVINGUDA DIAGONAL, 687. (Metro L3, Zona Universitària)
 9. ATOS I PIZZERIA BDN. 15.00 HORES
  AVINGUDA DIAGONAL, 200/ CLOT, 47. (Metro L1, Glòries/Clot)
 10. HP. PONT REYES. 16.00 HORES
  BALMES, 9-11. (Metro L1, Universitat)

Reserva la teva plaça a la recepció dels locals de Via Laietana, 18 - Tel. 93.310 33.62

Attached documents

<\/span>
 • Etiquetes

 • Dins la mateixa secció