CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Barcelona davant la notificacio d’ingrés a la presó pels 8 condemnats pels fets del Parlament

Dilluns, 4 maig, 2015

LA CGT DE BARCELONA DAVANT LA NOTIFICACIÓ D'INGRÉS A PRESÓ PER ELS 8 CONDEMNATS PELS FETS DEL PARLAMENT
 
Abans de res mostrar el nostre rebuig tant a la condemna que se'ls va imposar per un tribunal totalment polititzat, Tribunal Suprem, com per la notificació d'ingrés a la presó per part de l'Audiència Nacional.
 
La irresponsabilitat dels polítics d'anar contra les persones, pretenent aprovar retallades en serveis bàsics, va merèixer una resposta directa, cridar que el que s'aprovaven significava augmentar la desgràcia de molta part de la població. Però els polítics només estan perquè se'ls aplaudeixi i se'ls voti, porten molt malament la crítica sobretot quan se'ls diuen les coses a la cara, ells prefereixen agredir amb decrets i lleis escudant-se en la representativitat electoral.
 
No ens representeu. Els que heu endollat ​​la màquina judicial i aconseguit aquestes condemnes polítiques, pretenent per mitjà del mecanisme repressiu que heu creat, aturar les protestes i mobilitzacions que us permetin garantir vostres prebendes, les vostres corrupteles, el vostre nivell de vida, ... esteu molt equivocats, cada vegada som mes els que desconfiem de vosaltres i del sistema, cada vegada serem més els que ens mobilitzarem per donar-vos.
 
Estem al costat dels nostres companys condemnats, serem solidaris amb tots aquells que estan presos o encarceléis, per fabulacions, polítiques, policials i judicials. Exigim la seva posada en llibertat i participarem en els actes de protesta i solidaritat que es convoquin
 

CGT-Premsa Barcelona

 Barcelona 30 abril 2015

Més informació:

- TWITTER CGT BARCELONA

- WEB ENCAUSADES PARLAMENT

- Suplement Especial La Directa "Jo també estava al Parlament":

http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/la-cgt-de-barcelona-ante-la-notificacion-de-ingreso-en-prision?refhttp://cgtcatalunya.cat/spip.php?article11161