CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Barcelona fa una crida a participar en la manifestació del 1r de Maig

Diumenge, 29 abril, 2012

MANIFESTACIÓ 1r de MAIG A BARCELONA, A LES 11 HORES A VIA LAIETANA / PLAÇA DELS ÀNGELS

Aquest 1r de Maig per a la CGT de Barcelona i per a aquells que sempre compartim la manifestació no serà com altres anys. L'estat ha segrestat a la nostra companya Laura. Solament podem anomenar d'aquesta manera la decisió polític-judicial d'ingressar-la a la presó.

Si el que pretenien era enfonsar-nos com organització hem de dir molt alt que han fallat. Si que estem afectats emocionalment, però han aconseguit l'efecte contrari, la injustícia ens uneix i ens rebel·la i no ens deixa indiferents sinó que ens esperona.

La CGT denunciem que es donin amnisties fiscals per als grans delinqüents econòmics responsables de la crisi que destrossen la vida de milions de persones abocant-les a l'atur, a la misèria i l'exclusió social i no obstant això s'empresona a qui lluita per un món millor.

Tots sabem que qui fan les lleis i les apliquen, formen part d'un altre món, el d'uns pocs que protegits per cossos armats i legislacions, que no per la justícia ni la raó, estan destruint tot allò que després de llargs anys de lluita havíem anat aconseguint.

Des de la CGT animem a la població a organitzar-se i a plantar cara, no podem permetre que les nostres vides formin part del casino on uns senyors ens destrossin quan els vingui en gana.

L'estat del capital no en té prou amb una reforma jurídica. Necessita tornar a començar de zero tota la relació social. No en té prou amb una reforma laboral que retrotrau a la classe obrera a la situació del segle XIX. Necessita que l'obrer estigui indefens i desarmat. Necessita destruir l'única arma que disposa la classe obrera: l'organització.

L'atac contra l'organització obrera i els seus militants es concreta en un atac des de tots els fronts possibles contra l'anarcosindicalisme i la seva creixent influència. No en tenen prou amb el sindicalisme domesticat i claudicant, necessiten acabar amb l'organització de l'anarcosindicalisme i això, avui, significa atacar a la CGT.

LAURA LLIBERTAT, PROU DE REPRESSIÓ

NO A LA REFORMA LABORAL, NI RENDIR-SE NI PACTAR ÉS HORA DE LLUITAR

Federació Local de Barcelona de la CGT