CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya, CNT Catalunya, COS i Solidaritat Obrera presenten l’avís de Vaga General per al proper dia 27

Dissabte, 15 gener, 2011

registro2

Aquest matí a les 10:30, la CGT de Catalunya juntament amb la CNT de Catalunya, la COS i Solidaritat Obrera, i complint amb els acords presos en plenària del Comitè Confederal de Catalunya, ha fet efectiu l'avís de vaga per a el proper dia 27 de Gener. Aquesta Vaga està circumscrita a la totalitat del territori Català. La Vaga General ja és una realitat.

Les tres forces sindicals coincideixen en que la la pitjor decisió que podien prendre és no convocar cap vaga, davant el retall brutal que el govern vol cometre pressionat per la màfia empresarial. Volen d'aquesta manera deixar enrere les mobilitzacions a deshora, i s'anticipen a la entrada al congrés del text sobre la reforma de les pensions.

Aquesta vaga, diferencia clarament entre les organitzacions sindicals que encara tenen dignitat obrera (tant els que convoquen com els que s'adhereixen i/o la recolzen) i els que encara resten asseguts a la taula de negociació, conscients de la traïció que estan cometent contra, la que diuen és, la seva pròpia classe.

Bruno Valtueña, Secretari General de CGT Catalunya, ha afirmat que la situació demana una vaga general i si els sindicats majoritaris no prenen aquesta decisió han de ser els sindicats alternatius qui pressionin amb una iniciativa valenta com aquesta.

La Vaga General vol donar un espai on també, les bases de CCOO i UGT puguin expressar el seu descontentament amb una cúpula burocràtica, que no els consulta res del que s'està negociant.

La CGT de Catalunya juntament amb CNT Catalunya, COS i Solidaritat Obrera, convocarà una manifestació pel centre de Barcelona, la mateixa tarda del dia 27 de Gener, que presumiblement estarà recolzada per d'altres formacions sindicals i moviments socials.

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya