CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya es mobilitza contra la crisi

Dijous, 13 maig, 2010

Durant la primera quinzena del mes de Maig, la CGT està realitzant una sèrie d'actes per a informar a la ciutadania de Catalunya de la nostra protesta davant les mesures que el poder polític està aplicant en aquesta Crisi.

Les mesures que el Govern va anunciar ahir que aplicarà ens omplen de més raons per a marxar cap a Madrid. Aquests actes són un pròleg de la Marxa a Madrid, on el diumenge dia 16 confluirem amb companys i companyes que des de Galícia, Euskadi. Castella-Lleó, País Valencià, Murcia, Castella-la Manxa, Aragó, Extremadura i Andalusia, anirem en autocars per a proposar solucions a la crisi que beneficiïn la nostra vida laboral i social.

Una furgoneta ha anat recorrent les Comarques de Catalunya, realitzant-se repartiment de propaganda i crides a les marxes a Girona, Vilanova i la Geltrú, Lleida, Tarragona, Reus, L’Hospitalet, El Vendrell, Gavà, Viladecans, Sabadell i Barcelona.

Cinc autocars partiran des de Catalunya la nit del dissabte dia 15, per a arribar a Madrid al voltant de les 9 del matí. Estan confirmats cinc autocars que partiran des de Catalunya, des de Tarragona, Vilanova i La Geltrú, Sabadell i Barcelona sortiran la nit del dissabte 15 . Les sortides dels autocars, amb les desocupades corresponents, seran les següents:

Des de Barcelona: Via Laietana (Plaça Berenguer) a les 23,00 hores del dia 15, local de la F.L. del Baix Llobregat (Carretera d'Esplugues 42) a les 23,30 hores.

Des de Martorell (rotonda de SEAT) a les 24,00, Igualada a les 00,45 hores.

Des de Sabadell: a les 23,00 hores des de Plaça del Vallés (al costat local de la FL de Sabadell, C/ Unió 59 baixos), a les 00,45 a Lleida, Av. Catalunya 2.

Des de Vilanova i la Geltrú: a les 23 hores des de Ronda Ibèrica/Carretera del Arboç; a les 23,30 al Vendrell.

Des de Tarragona: a les 00,30 hores del dia 16 en la Plaça Imperial Tarraco.

La tornada està previst iniciar-la a les 15,00 hores, amb arribada a Barcelona i destinacions cap a les 24.00 hores.

A les 10 hores caminarem des del Carrer Alcalà, en la zona de Plaça de las Ventas, estant previst que a les 12.30 arribem al carrer Atocha. Fins a les 13 hores hi hauran intervencions de les delegacions de les marxes i del Comitè Confederal.

A partir de les 13 hores la CGT formarà part de la Manifestació Unitària convocada amb altres organitzacions, partint des de la Cibeles fins a la Puerta del Sol.

Els afiliats i afiliades amb els nostres eslògans i banderes roig i negres marxarem pels carrers de Madrid, contra l'Europa del Capital i reivindicant la Justícia Social i la Llibertat.

Salut i anarcosindicalisme.

SP CGT-Catalunya

13 de maig de 2010

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció