CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya estableix propostes concretes per continuar la lluita social

Dijous, 11 novembre, 2010

jpg_assemblea_2.jpg

Sota el títol "Després del 29-s que fem?" La CGT de Catalunya convocava el passat dia 6 de Novembre, una conferència d'afiliats i afiliades, on aproximadament un centenar de persones discutiren sobre com continuar lluitant i fent força, per tal d'impulsar una nova jornada de lluita com la Vaga General.

La CGT va renovar el seu compromís amb la unitat d'acció amb les forces anticapitalistes, que es troben en l'entorn de lluita contra les reformes neoliberals que la patronal imposa a l'executiu de Zapatero.

Davant les propostes genèriques presentades pel Comitè Confederal, la CGT de Catalunya va fer propostes concretes, que es veuran reflexades a partir de la segona quinzena d'aquest mateix mes en diferent accions d'agitació i escalfament de cara a complir amb els acords pels quals la CGT ha d'impulsar una nova jornada de Vaga General.

El debat, calent en alguns moments, va ser enriquidor i constructiu, i el punt de partida d'una sèrie de propostes vingudes des de la base, en un autèntic exercici de democràcia participativa.

Podeu veure més abaix la galeria de fotografies.

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció