CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya informa que la vaga general té un seguiment del 40% en els conductors d’autobusos de TMB i del 20% a la plantilla del metro de Barcelona

Dijous, 27 gener, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Segons les dades provisional de què disposa la CGT de Catalunya a les 9h del matí, la vaga general està tenint un seguiment destacable als transports públics de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Entre els treballadors d’autobusos de TMB, a Barcelona, el seguiment de la vaga entre els conductors aquest matí és d’un 40%. Els treballadors, però, denuncien que els serveis mínims que ha fixat la Generalitat (del 33% en totes les franges horàries), són molt superiors als que es van fixar per la vaga general del passat 29 de setembre(que van ser del 50%, però únicament en dues franges horàries). Expliquen que això ha mitigat la incidència de la vaga.

Pel que fa al Metro de Barcelona, un 20% de la plantilla està seguint la convocatòria i en algunes unitats de manteniment és del 80%. Els treballadors del Metro expliquen que l’empresa ha desplaçat personal de suport de les estacions a conduir els trens. I és per això que no es nota afectació en la circulació dels combois. A més, al 80% dels afiliats de la CGT al Metro els han col•locat a fer serveis mínims, una maniobra que té la clara intenció de dificultar el seguiment de la vaga.


- http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/|http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/
- http://29-s.net/|http://29-s.net/
- Twitter: @vaga27g|http://twitter.com/#!/search?q=%2327G

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció