CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya informa que la vaga general té un seguiment del 40% en els conductors d’autobusos de TMB i del 20% a la plantilla del metro de Barcelona

Dijous, 27 gener, 2011

Segons les dades provisional de què disposa la CGT de Catalunya a les 9h del matí, la vaga general està tenint un seguiment destacable als transports públics de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Entre els treballadors d’autobusos de TMB, a Barcelona, el seguiment de la vaga entre els conductors aquest matí és d’un 40%. Els treballadors, però, denuncien que els serveis mínims que ha fixat la Generalitat (del 33% en totes les franges horàries), són molt superiors als que es van fixar per la vaga general del passat 29 de setembre(que van ser del 50%, però únicament en dues franges horàries). Expliquen que això ha mitigat la incidència de la vaga.

Pel que fa al Metro de Barcelona, un 20% de la plantilla està seguint la convocatòria i en algunes unitats de manteniment és del 80%. Els treballadors del Metro expliquen que l’empresa ha desplaçat personal de suport de les estacions a conduir els trens. I és per això que no es nota afectació en la circulació dels combois. A més, al 80% dels afiliats de la CGT al Metro els han col•locat a fer serveis mínims, una maniobra que té la clara intenció de dificultar el seguiment de la vaga.


- http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/|http://vaga27g.cgtcatalunya.cat/
- http://29-s.net/|http://29-s.net/
- Twitter: @vaga27g|http://twitter.com/#!/search?q=%2327G