CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya presenta la seva campanya d’abstenció activa davant les eleccions al parlament català

Dijous, 11 novembre, 2010

Cartell campanya abstenció

Avui 11 de Novembre s'ha portat a terme una roda de premsa per explicar la posició de la CGT davant de les eleccions Catalanes del proper 28 de Novembre.

La Confederació General del Treball de Catalunya engega una campanya amb el lema "La millor elecció? Abstenció!", que s'enmarca en els acords presos en les darreres plenàries confederals de Catalunya.

El Secretari General de la CGT de Catalunya (Bruno Valtueña) ha demanat avui a la ciutadania de Catalunya que no participi de la farsa política que representen les eleccions al parlament i que practiqui una abstenció activa.

Bruno Valtueña a assenyalat que és precisament, el sistema de representació el que està construint la seva pròpia tomba, i proposa que els ciutadans i ciutadanes prenguin la iniciativa i deixin un sistema representatitu caducat, i passin a un sistema de participació activa i combat social.

El sindicat Anarcosindicalista proposa que els treballadors i treballadores s'organitzin al voltant d'organitzacions de base autogestionades, per defensar realment, els drets dels treballadors i treballadores i per transformar la societat.

La opció de la CGT davant les eleccions dista molt de ser una posició de "tansemenfotisme". És per contra una posició, activa, i amb una finalitat politica de càstig al sistema parlamentari capitalista.

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya

Podeu veure el video de Btv a sota:


www.btvnoticies.cat

>>> Adjuntem el cartell de la campanya.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció