CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Catalunya sobre la vaga general a Euskal Herria del 30-G

Dimarts, 21 gener, 2020

lfs7lh5k_400x400.jpg

La lluita per defensar unes pensions públiques i dignes és urgent i necessària. Com també ho és la lluita per aconseguir la plena derogació d’unes reformes laborals que fa anys que empobreixen les condicions de vida de la classe treballadora. O com també ho és la lluita per aturar aquesta barbàrie de l’especulació que priva a milers i milers de persones de l’accés a un habitatge. És part de la nostra tasca com a sindicat en un camí que ens ha de portar a transformar la societat.

Precisament perquè assumim aquesta perspectiva, entenem, respectem i compartim els posicionaments que la CGT d’Euskal Herria i les diferents federacions que la conformen han pres en relació la vaga del proper 30 de gener per considerar que no s’ha construït com correspon aquest procés mobilitzador. De cara al futur, la millor forma de resoldre situacions com aquesta és demanar als diferents actors socials d’arreu una major capacitat per trobar els punts de confluència. Confluència que s’ha de cercar amb respecte a les diferents organitzacions, mantenint els necessaris processos de diàleg per fer-ho possible i situant al centre els interessos que defensa la lluita que es planteja.

Des de la CGT de Catalunya estem involucrats en aquest procés de construcció de resistències i ofensiva, participant aquest proper dia 30 amb altres sindicats combatius catalans en una lluita activa per la derogació total de les reformes laborals, per unes pensions dignes amb reducció de l’edat de jubilació i per parar els peus a l’especulació immobiliària que ens està ofegant diàriament.

Comunicat del Secretariat Permanent de la CGT-Catalunya

lfs7lh5k_400x400.jpg