CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Ferrocarrils de la Generalitat – FGC es trasllada a Rubí

Divendres, 29 gener, 2010

El passat dia 17 de desembre, l'Assemblea General Ordinària d'afiliats/des de la Secció Sindical va decidir passar a formar part de la CGT de Rubí. Aquesta decisió suposa per a la CGT de FGC abandonar el Sindicat de Transports i Comunicacions de Barcelona i la Federació Territorial de Barcelona per a formar part de la CGT de Rubí, al principi com Sindicat d'Oficis Varis però tenint com objectiu immediat la constitució del Sindicat de Transports i Comunicacions de Rubí, del com formaria part, al costat de companys/es de Correus d'aquesta Localitat, la Secció Sindical de la CGT de FGC.

Els motius perquè la Secció Sindical es traslladi a Rubí són una millor gestió dels recursos econòmics i humans, gestionaríem directament els recursos del nou sindicat i els de la pròpia Secció Sindical alhora es potenciaria l'Organització en aquesta Localitat. S'han tingut en compte aspectes com la tradició de l'Anarcosindicalisme en aquesta Localitat, així ho testifica el local que disposa la CGT a Rubí, que data dels anys trenta del segle passat, el qual es va comprar per a fundar l'Escola Racionalista. per tant aquesta propietat és considerada Patrimoni Històric de la CGT.

Per a FGC també Rubí s'ha convertit en una Localitat important, no cal oblidar que l'empresa té en aquesta Localitat el COR (Centre d'Operacions de Rubí) que al costat de NEO a Barcelona (Nou Edifici d'oficines) són els dos centres neuràlgics de l'empresa.

La seu de la CGT de Rubí de la qual ja forma part la CGT de FGC, es troba situada en el carrer Colom,3-5, molt prop de l'antiga estació de FGC de Rubí.

Secció Sindical de CGT de FGC