CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Girona present a la manifestació de Perpinyà del 28 d’octubre

Divendres, 29 octubre, 2010

jpg_DSC00691.jpg

El dia 28 d'Octubre, data en la qual s'estava duent a terme l'enèsima jornada de mobilització a la República Francesa amb motiu de les modificacions que el Govern de Sarkozy està portant a terme en matèria de les pensions, una representació de la CGT va ser present en la manifestació realitzada a Perpinyà.

Convidats per la CNT-66, una delegació de CGT Girona va acudir a la manifestació de Perpinyà, una multitudinària manifestació que va transcórrer en tot moment en un ambient festiu i al mateix temps de protesta contundent, finalitzant amb un esmorzar i música a la plaça del Castell.

Des de CGT pensem que les mesures que estan sent dictades pels mercats a nivell europeu han de tenir la contundent resposta a nivell europeu, per tant la solidaritat i el suport mutu entre els pobles de l'Europa Social que desitgem i no de l'Europa del Capital, es fa una vegada més imprescindible. En aquest sentit, la CGT de Girona ja porta temps estreyent lligams amb els companys i companyes de la CNT-66, la secció de la CNT francesa del departament administratiu francès número 66.

CGT Girona

>>> Adjuntem algunes fotos.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció