CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona proposa una vaga general a la sanitat el 18 de novembre

Dijous, 20 octubre, 2011

Mentre la resta de sindicats mostren la seva unitat per negociar amb el Departament de Salut, la secció sindical de la CGT –sindicat que no participa a la taula de negociació col·lectiva- a l’hospital Joan XXIII de Tarragona ha proposat celebrar una jornada de vaga general a la sanitat contra les retallades per al proper 18 de novembre.

La secció sindical de l’hospital Joan XXIII de Tarragona portarà aquesta proposta al sindicat a nivell català, perquè es coordini amb altres organitzacions i es busqui la unitat del sector.

Segons declaracions d'Agustí Aragonès, secretari general de la secció de la CGT al Joan XXIII, a diversos mitjans informatius, la idea és convocar una vaga general a tots els àmbits de la sanitat, tant el privat com el públic i el concertat. Aragonès, que ha insistit en la situació insostenible que es viu a l'hospital de Tarragona, ha assegurat que cal que hi hagi una parada massiva del sector sanitari i que únicament restin operatius els serveis mínims.

La CGT va convocar una nova concentració a les portes de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona el passat dimecres al matí. Prop de 30 persones van expressar una setmana més el seu malestar per les continues retallades en el model actual i per contínues pèrdues de llits dels centres sanitaris.

Des de la CGT es remarca la importància de seguir convocant concentracions i manifestacions per defensar el sector.