CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Lleida denuncia la situació d’indefensió del personal de neteja de l’Hospital Arnau de Vilanova

Dissabte, 28 març, 2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

clece.jpg

Des de la CGT de Lleida volem denunciar la manca de seguretat de les persones que a dia d’avui estan treballant com a personal de neteja de l’empresa Ndavant Multiserveis (del grup CLECE de Florentino Pérez) a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un cop més es posa sobre la taula que aquestes empreses miren més pels seus beneficis econòmics que per la seguretat de les seves treballadores.

Denunciem davant d’inspecció de treball la deixadesa a la que sotmeten al personal en matèria de seguretat en relació a la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Les treballadores denuncien que les fan treballar en zones conflictives de l’hospital sense les màximes garanties, tant pel que fa a la roba de treball com pel que fa a les mascaretes, ja que aquestes no compleixen els requisits indispensables en matèria de prevenció i seguretat. Fins i tot, s’ha arribat a la situació que ha estat el propi personal sanitari el que ha cedit a les treballadores mascaretes més segures per evitar mals majors.

A més, també lamentem que dins el personal de neteja ja s’ha donat algun cas de positiu de coronavirus, amb la qual cosa posa de manifest aquesta manca de prevenció.

Per tot això, demanem mesures urgents i efectives per a totes les treballadores i exigim a l’empresa una actuació que impliqui una protecció efectiva per a totes aquelles persones que han d’anar a treballar.

clece.jpg

CGT Lleida
28 de març de 2020

— 
Federació Intercomarcal CGT Lleida
C. Darrera Sant Martí, 15 - 1r
Telèfon: 973275357
Facebook: https://www.facebook.com/CGTLleida/
Twiter: @cgtlleida

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print