CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Sabadell contra la repressió a sindicalistes i estudiants a la Universitat Autònoma de Barcelona

Dimecres, 13 maig, 2015

La CGT de Sabadell contra la repressió a sindicalistes i estudiants a la Universitat Autònoma de Barcelona

Assabentats de la imputació de Ermengol Gassiot secretari general de CGT Catalunya i professor la de la Universitat Autònoma de Barcelona en una denúncia duta a terme per la empresa on treballa i executada per la vicerectora Silvia Carrasco. La Federació Local de CGT Sabadell volem manifestar el següent:

- La nostra solidaritat i recolzament absolut tant a l’Ermengol com a l’altre persona treballadora de la UAB i els 25 estudiants imputats pel seu activisme sindical i estudiantil.

- Exigim a la UAB la retirada de l’acusació particular contra aquestes 17 persones atés que han estat denunciades per la seva oposició activa les polítiques de retallades, de precarització de les condicions de feina i de discriminació classista en l’ensenyament promogudes per la UAB.

Assabentats també que la denuncia està promoguda per la Vicerectora d’estudiants Silvia Carrasco militant de Iniciativa per Sabadell.

- Exigim a ICV i Unitat pel canvi l’expulsió d’aquesta persona per atemptar contra la
llibertat sindical, d’associació i de reunió de treballadores i estudiants de la UAB.

- Manifestem que la Federació Local de CGT Sabadell no participarà en cap espai unitari on hi hagi aquesta persona o les organitzacions que li donen cabuda. Així mateix fem una crida a la resta de persones i organitzacions que lluiten per un canvi social de veritat i no per un simple maquillatge de les institucions repressives patronals i estatals a fer el buit a aquesta persona i les organitzacions que li donen suport.

Sabadell, a 11 de maig del 2015
Federació Local CGT Sabadell

Més informació:

- TWITTER CGT SABADELL

- WEB CGT SABADELL