CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Tarragona organitza un concert el 14 de juny

Dijous, 6 juny, 2013

Cartell concert Tarragona

Concert “La Crisis” i “Llunàtics” a l’Espai Jove la Palmera de Tarragona

Des de la CGT de Tarragona hem organitzat un concert per al dia 14 de juny, des de les vuit del vespre a dos quarts de dotze de la nit. Els grups que actuaran són Llunàtics (folk-core) i La Crisis (punk-rock).

Des de CGT Tarragona volem traslladar-vos que el concert no té finalitat lucrativa pel que l’entrada serà gratuïta. Disposarem de servei de bocates i beguda amb la finalitat de finançar les despeses d’organització que es produeixin (lloguer de l’espai, equip de so, transport dels grups…).

Volem agrair a tots els músics la seva participació de forma desinteressada (se’ls donaran les despeses de transport i el berenar i si sobra després de cobrir despeses una mica de pasta…). En aquests grups participen alguns militants i afiliats de CGT.

Us animem a anar-hi i desitgem que sigui un lloc de trobada i diversió per a totes les persones que creuen que es poden fer les coses de forma diferent.

L’Espai Jove la Palmera de està situat al Pati de l'antiga Facultat de Lletres de la URV, a la Plaça Imperial Tarraco, al costat del local de la CGT.

Si voleu ajudar el dia del concert poseu-vos en contacte per e-mail a cgttarragona@cgt.es, o trucant al telefon 977242580.

CGT Tarragona

>>> Cartell en document adjunt