CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT de Tarragona tria el seu nou Secretariat Permanent

Diumenge, 23 octubre, 2011

secretariatpermanentCGT

El matí del dissabte 22 d'octubre, al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau, han fet l’assemblea general de renovació del Secretariat Permanent de la CGT de Tarragona. Hi han participat una seixantena d’afiliats i afiliades dels prop de mil que té l’organització a Tarragona.

Primer s’ha llegit l’informa de gestió durant aquests anys, s’ha informat de les lluites socials i laborals, de les implicacions de l’anarcosindicat i de com es pot encarar un futur que pinta molt negre.

Els torns d’intervencions han estat concorreguts i s’ha passat, després, a elegir el nou SP (Secretariat Permanent), que és l’òrgan de gestió de l’organització a nivell territorial de la ciutat de Tarragona i comarca i qui s’encarrega de portar endavant els acords de plens, congressos, assemblees i altres comicis, tot i que no decideix línies d’actuació generals ni dirigeix res. Tot i que només hi havia una proposta, cal destacar que aquesta ha comptat amb un ampli suport, gairebé total de l’afiliació present.

El nou SP ha quedat així:

Andrés Luque, Secretaria General; Eulàlia Piñol, Secretaria d’Organització; José Tabuyo, Acció Sindical i Jurídica; Vicente Gracia, Formació; David Messeguer, Acció Social; i Emili Sola, Finances. Cada Secretaria intentarà constituir grups de treball per tirar endavant.

http://pobleviu.cat/2011/10/22/la-cgt-de-tarragona-tria-el-seu-nou-secretariat-permanent/