CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT del Metall es mobilitza durant el Saló de l´automòbil de Barcelona, el 10, 17 i 18 de maig

Dimecres, 8 maig, 2013

Divendres 10 de maig al matí la concentració feta davant hotel miramar de CGT Metall, rebuda de la patronal del metall i de Artur Mas i Mariano Rajoy:

#salonautoexplotacion concentració CGT Metall de Catalunya davant Rajoy i Mas a visita al saló del ´automòbil a BCN #plasmaescratxe #SEAT @seatjobs @cgtseat

#salonautoexplotacion concentració CGT Metall de Catalunya davant Rajoy i Mas a visita al saló del ´automòbil a BCN #plasmaescratxe

Concentració davant saló de l´automòbil dia visita #rajoy i #mas de CGT #plasmaescratxe #salonautoexplotación

CONVOCATÒRIA D'ACCIONS A BARCELONA
DAVANT LES MULTINACIONALS DE L'AUTOMÒBIL.

LA CGT DEL METALL ES MANIFESTA DAVANT EL SALÓ DE L'AUTOMÒBIL DE BARCELONA

Mitjançant la present, us informem de la convocatòria d'una sèrie d'accions i mobilitzacions que la FESIM ha acordat emprendre davant la celebració del Saló de l'Automòbil a Barcelona, els propers dies del 9 al 19 de maig de 2013.

Els salons de l'automòbil són el major exponent del capitalisme multinacional industrial.

Empreses que manegen a governs i que porten a centenars de milers de persones a la explotació, primer, i a la misèria, si els sobren, en el futur.
Empreses que atempten diàriament contra els drets dels treballadors, que fan canviar lleis i realitats amb el poder de les seves inversions i que generen malalties i lesions a un tant per cent cada vegada més gran de les seves plantilles.

Per tot això, des del conjunt del metall, hem acordat centrar l'acció mobilitzadora de tot el sector metal·lúrgic en aquest esdeveniment de caràcter mundial, que se celebra a Barcelona.

Així, el cap de setmana obert al públic, convoquem dues accions davant la porta del Saló per manifestar públicament que els cotxes no es fabriquen sols i que les plantilles que els fan estan sent tractades cada vegada més precàriament i sobreexplotats en esforç i horaris, mentre segueix havent milions d'aturats a casa i sense ingressos.

A aquesta setmana de "fira" s'afegeix la convocatòria realitzada pel president del Govern.

Rajoy ha convocat els màxims executius de les empreses multinacionals, a un cim l'acte dins del Saló, el proper 10 de maig. Amb l'assistència dels màxims accionistes, polítics i possiblement dirigents dels sindicats institucionals, aquest cim d'explotadors, és un moment propici per convocar una concentració davant l'Hotel Miramar i demanar la solidaritat de tot el sindicat i de moviments socials per expressar el nostre rebuig a les polítiques antiobreres d'aquests personatges.

Per tots aquests arguments, vam convocar una sèrie d'accions de mobilització a què demanem el suport mutu que mereix la realitat que pateixen els nostres companys i companyes de l'acte, amb agressions, acomiadaments, discriminacions, EROs, rebaixes de salaris i condicions i més en concret l'afiliació de CGT que segueix destacant-se en l'oposició i
enfrontament als plans de les empreses.

Convocatòria d'accions de la FESIM a Barcelona, ​​maig de 2013

El programa d'accions és el següent:

- 10 DE MAIG

De 10 a 14 hores.

CONCENTRACIÓ DAVANT L'HOTEL
MIRAMAR DE BARCELONA,

(Muntanya de Montjuïc, Plaça Carlos
Ibáñez 3, Barcelona)

Cimera d'executius de les empreses de l'Auto amb els
presidents del Govern estatal i de Catalunya

- 17 DE MAIG

De 20 a 24 hores.

"VETLLADA" DAVANT LA PORTA DEL SALÓ DE L'AUTOMÒBIL.
Plaça Espanya, Barcelona.

Actuacions i performance contra els acomiadaments del metall. Encendrem una espelma per cada 1.000 llocs de treball desapareguts en la Indústria en els últims cinc anys.

Contra els acomiadaments, els EROs carregats de xantatges
i pèrdues de drets i la acció agressiva de les multinacionals en les
reestructuracions.

- 18 DE MAIG

De 10 a 14 hores.

CONCENTRACIÓ-ACCIÓ DAVANT LA PORTA DEL SALÓ DE L'AUTOMÒBIL.
Plaça Espanya, Barcelona.

Repartiment d'octavetes i escenificació de la situació dels treballadors en les fàbriques de l'acte, amb megafonia i animació.

Denunciar les condicions de precarietat, la pressió dels ritmes de treball, les malalties i lesions que originen en les persones i exigir la reducció de jornada sense reduir el salari.

Aquesta crida es fa a tot el metall, però també a la Confederació de la CGT en la seva conjunt, amb especial sentit als companys de la Confederació Catalana ja que, tant el dia 10 com el 18, les accions davant el Saló de l'Automòbil han de comptar amb la màxima presència possible per demostrar el suport mutu que caracteritza la CGT.

Som conscients que tots els sectors estem travessant un moment de conflictivitat generalitzada. I el metall estem aportant el nostre granet de sorra a les crides de solidaritat que se'ns demanen. En aquesta ocasió, sol · licitem que aquest suport mutu es constati en un moment en què les empreses de l'acte estan sent laboratoris de les mesures antiobreres i
regressives que la patronal duu a terme posteriorment.

US ESPEREM A TOTS/ES AQUELLS/ES pugueu desplaçar-vos a BARCELONA.

Barcelona, ​​18 d'abril de 2013.

FESIM-CGT / FEMEC-CGT

Més informació:

- WEB CGT FESIM

- FACEBOOK FACEBOOK CGT FESIM

- TWITTER CGT FESIM

- TWITTER CGT FICOSA

- TWITTER CGT GEARBOX

- TWITTER CGT MAHLE

- TWITTER CGT SEAT

- TWITTER CGT RENAULT

- TWITTER CGT FORD

- TWITTER CGT NISSAN

- TWITTER CGT SOLDADURA SERRA

- WEB CGT FICOSA

- WEB CGT SEAT

- WEB CGT ESSA PALAU

- WEB CGT NISSAN

Diego Jesús Rejón Bayo

@diegorejonbayo

Secretari General FESIM-CGT

Mòbil: 685822876

Telèfon: 93 773 14 78

E-MAIL: s.general.fesim@gmail.com

cartell les empreses de l´automòbil exploten

cartell sobre acomiadaments sector de l´automoció

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció