CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

La CGT del País Valencià renova el seu Secretariat Permanent i tria a Emilia Moreno com a secretària general

Divendres, 10 maig, 2013

Després del Ple de Sindicats celebrat el divendres 3 de maig, la Confederació General del Treball del País Valencià compta amb un nou Secretariat Permanent.

Entre el renovat equip de responsables, Emilia Moreno de la Vella ha estat nomenada la nova secretària general de CGT-PV. Madrilenya de 51 anys, treballadora de la Universitat de València, i mare d'un fill i una filla, es fa càrrec d'aquesta responsabilitat per segona vegada, ja que va ser la màxima responsable de la Confederació al llarg de tres anys, de 2004 a 2006. Amb la seva reelecció, Moreno de la Vella torna a marcar la fita de ser l'única dona secretària general d'un sindicat de l'àmbit del País Valencià.

En aquest nova etapa que s'obre, la CGT-PV i Múrcia (amb Federacions Locals a Vinaròs, Castelló, Camp de Morvedre, Puçol, València, Gandia, Alcoi, Benidorm, Alacant i Múrcia) assenyala la necessitat de continuar amb la tasca del anarcosindicalisme, referent pràctic i ideològic que, durant anys, ha portat endavant un discurs minoritari però, com demostra la realitat, encertat.

Tal com destaca Emilia Moreno "En aquests moments crítics per a la classe treballadora, quan el capitalisme pretén desmantellar el públic i despullar a la majoria dels drets conquerits després d'anys de lluita, la coordinació dels sectors que donen la batalla contra l'explotació és essencial ".

El nou Secretariat Permanent el componen a més, Antonio Pérez Collado (Secretari d'Acció Social), Amparo Pons Ampolla (Secretaria d'Acció Sindical), Juan Vicente Calderón (Secretari de Finances); Purificació Eisman (Secretària de Comunicació); M. Dolors Pina (Secretària de la Dona); Julio Vicente Benlloch (Secretari de Formació) i Mar Aguilar (Secretaria de Jurídica).

Gabinet de Premsa CGT-PV

Més informació:

- WEB CGT PAÍS VALENCIÀ

- NOTÍCIA RENOVACIÓ SP CGT PAÍS VALENCIÀ I MÚRCIA

- TWITTER CGT PAÍS VALENCIÀ

Nou secretariat permanent de CGT País Valencià:

SP CGT País valencià

Nova Secretària General de CGT País Valencià, Emilia Moreno:

Emilia Moreno . Secretària gral. CGT País valencià

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció